Hotel Gasthof Alt Paznaun

Österrike, Ischgl

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Hotel Gasthof Alt Paznaun

Gasthof Alt Paznaun är ett charmigt, familjeägt frukostpensionat med gångavstånd till lift och centrum.

Gasthof Alt Paznaun är ett familjeägt Gasthof som har haft många besökare de senaste åren. Gäster återkommer år efter år på grund av det gästvänliga värdparet och boendets österrikiska charm.

Läge/Omgivning

Hotellet ligger centralt i byn och nära till liften. Det är beläget cirka 250 meter från Fimbabahn-liften och det är dessutom bara 75 meter till skidbussen. Restauranger, afterski och butiker finns även det inom gångavstånd. Det är med andra ord lätt att ta sig runt både i byn och skidområdet.

Rummen

Rummen är trevliga och det finns det mesta du behöver. Alla rum är rökfria i klassisk österrikisk stil och utrustade med dusch/wc, platt-TV, radio, telefon, safety-box, soffa, bord med stolar och wi-fi.


Utsökt frukostbuffé

För alla gäster ingår det frukost som serveras av den vänliga och tillmötesgående personalen. Varje morgon erbjuds det en läcker och utsökt frukostbuffé som ger er energi för dagen. Till middag kan ni antingen testa någon av byns alla restauranger eller testa hotellets egna restaurang. Här erbjuds och tillagas det traditionella rätter med stor passion av hotellets kockar.

Övrigt

Hotellet har gästparkering för er med bil och det finns en skidkällare med pjäxvärmare.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.


Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till centrum 0 m

Avstånd till shopping 0 m

Avstånd till skidbuss 75 m

Avstånd till skiduthyrning 50 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Solterrass Ja

WiFi Ja

Dubbelrum

Bekväma rum i en klassisk österrikisk stil med dusch/WC, hårtork, safe, TV och trådlöst internet.

Sängkläder – Hårtork - Safe - Dusch & toalett - Handdukar – TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd