Hotel Persura

Österrike, Ischgl

vuxna 2
barn 0
Transport Flyg, Landvetter
Vecka vecka 8 (2024)
Inkvartering Hotell
Inkl. 6 dagars liftkort
Inkl. frukostpension
inkl. transfer
Vår bedömning

Välj rum

17 feb lör
2 mar lör
9 mar lör
16 mar lör
23 mar lör

Alternativ 1

1 x Dubbelrum Panoramablick/Waldseite/Sonnenseite (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Safe
 • TV
 • Hårtork
 • WiFi på rummet
 • Badkar eller dusch
 • Toalett
17 feb lör
2 mar lör
9 mar lör
16 mar lör
23 mar lör

Alternativ 2

1 x Dubbelrum Dorfblick/Waldseite (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Safe
 • TV
 • Hårtork
 • WiFi på rummet
 • Badkar eller dusch
 • Toalett
17 feb lör
2 mar lör
9 mar lör
16 mar lör
23 mar lör
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt

Fakta

Om Hotel Persura

Välkommen till Ischgl och Hotel Persura! Här bor du nära skidåkningen och byn när du är på skidsemester med Slopetrotter.

Mitt i Ischgl ligger det familjedrivna Hotel Persura. Trots det centrala läget så ligger hotellet i lugna omgivningar en bit bort från gågatan. Men, på bara tre minuter kan du stå mitt i pulserande Ischgl.

Ski-in/ski-out på skidsemestern

Från hotellets ingång är det bara 200 meter till Silvrettabahn som är en av huvudliftarna i Ischgl. När du ska hem efter en dags skidåkning kan du åka hela vägen till hotellets skidrum. Med andra ord - läget är fantastiskt!

Skidsemester med wellness

Efter en lång dags skidåkning kan du slappna av i hotellets spa- och wellnessavdelning. Här hittar du bland annat en bastu, ångbastu och en isbrunn med vatten direkt från berget. Ja, isbrunnen är så kall som den låter. Vågar du hoppa i isbrunnen?

Skidsemester med frukost – och kvällsmat?

Allt boende på Hotel Persura är med frukost. Det betyder att du glider ner i den trevliga restaurangen varje morgon och hugger in på den läckra frukostbuffén. Här blir du garanterat mätt och full av energi inför dagens skidåkning!

Kvällsmat är inte inklusive i priset men det är möjligt att köpa till under frukosten samma dag.

Rummen på Hotel Persura

Rummen är stora, trevliga och har allt du behöver på din skidsemester. De är kanske inte de nyaste men så ska det väl inte heller vara när man ska på skidsemester? Sängarna är bra, kuddarna varma och stämningen är precis som den ska vara i Österrike!

Om du ankommer i bil kan du parkera precis framför hotellet.
Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Slopetrotter ser fram emot att se er på skidsemester i Ischgl!

Avstånd

Avstånd till pist 50 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 200 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Barnsäng Ja

Bastu Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Solarium Ja

Visa mer

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Panoramablick/Waldseite/Sonnenseite

Dubbelrum med balkong och utsikt.

Sängkläder – Hårtork – Safe – Badrum & toalett - Handdukar – TV – WiFi (gratis)

Dubbelrum Dorfblick/Waldseite

Dubbelrum med möjlighet för en extrasäng. Vissa rum har balkong.

Sängkläder – Hårtork – Safe – Badrum & toalett - Handdukar – TV – WiFi (gratis)

Resplan

Utresa

Avresa 17.02.2024 - 18:10 - Göteborg, Landvetter
Ankomst 17.02.2024 - 20:05 - Innsbruck
Restid 1:55
Flygnr. OS2628
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Austrian Airlines

Hemkomst

Avresa 24.02.2024 - 15:15 - Innsbruck
Ankomst 24.02.2024 - 17:15 - Göteborg, Landvetter
Restid 2:00
Flygnr. OS2628
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Austrian Airlines

Bagageregler


1 stk incheckat bagage, max. 20 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm.Barn under 2 år får totalt ha ett incheckat bagage men ej handbagage.Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. 


Skidtransport


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid.  Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. Austrian Airlines tillåter inte multibags. 


ABS Lavinryggsäck


Austrian Airlines tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Särskilt godkännande krävs. Önskar du att ta med dig en ABS lavinryggsäck så ska du kontakta oss senaste 7 arbetsdagar före avresa. 


Mat ombord


Det serveras en lättare måltid eller smörgås ombord på flyget till Alperna. Har du speciell diet eller matpreferenser och din flygning är över 2 timmar och 20 minuter kan du beställa specialmåltider via denna länk https://myholiday.austrian.com/en/services/seat-reservation.html


Reservera sittplats


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 14 dagar och fram till 48 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://myholiday.austrian.com/en/services/seat-reservation.html 


Check-in


Reser du från Arlanda, Landvetter, Kastrup eller Innsbruck flyplats kan du checka-in online 24 timmar innan avresa. https://myholiday.austrian.com/en/information/web-check-in.html


Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla gäster. Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla gäster. På Arlanda sker check-in i terminal 5.


Miles & More


Är du medlem i Miles & More kan du samla Miles på din resa med Austrian Airlines. För mer information se här https://myholiday.austrian.com/en/information/web-check-in.html

AccommodationTypes

Avstånd