Apartment Jausern

Österrike, Saalbach-Hinterglemm

Inkvartering Lägenhet

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Apartment Jausern

I Apartment Jausern bor du nära pisten i lugna omgivningar – En perfekt lägenhet för en skidresa i Saalbach-Hinterglemm.

Skulle du vilja bo i lugn miljö med pisten i bakgården och liften bara några minuters promenad bort? Då är Apartment Jausern något för dig. Lägenheten ligger i utkanten av byn, men skidbussen går blott 300 meter från huvuddörren och tar dig till liften på kort tid. Med andra ord kan du spara en massa kraft i benen som du kan använda på en hel dag med skidåkning i det fantastiska skidområdet. Om du vill till centrum för att utforska skidortens flera caféer, restauranger, afterski-barer och shoppingmöjligheter, så är det bara att hoppa på skidbussen som enkelt kör dig runt i skidorten.

Trevlig lägenhet

Här får du en modern, trevlig och charmig lägenhet med österrikisk inredning och allt du kan tänkas att behöva för en fantastisk skidresa. Lägenhetens inredning skapar en härlig charm och alpkänsla med bland annat koskinn på golvet, trevligt soff- och loungeområde, trämöbler och gevär i ljuskronorna som dekoration. Du får helt klart lust till att slänga dig i vardagsrummet med en hemblandad drink eller en kall öl i handen för avkoppling efter dagens skidåkning.

I lägenheten finns det även ett stort och välutrustat kök där du kan laga en god middag till dina medresenärer. Köket har bland annat en ugn, mikrovågsugn och diskmaskin - så du slipper att stå med disken efter matlagningen.

Den trötta känslan i kroppen efter en lång dag på skidor är vi många som känner till, men den kan du få botat här. Du har nämligen möjlighet för att mjuka upp kroppen i lägenhetens bastu eller badkar. Det finns både ett badrum med dusch och bastu, samt ett badrum med badkar, dusch och toalett. Det finns även en separat toalett, så när dina medresenärer tar ett bad eller är i bastun behöver du inte vänta på att toaletten ska bli ledig.

Lägenheten är perfekt för dig som reser med vännerna eller hela familjen. Det är en fyra rumslägenhet med plats för upp till 10 personer. Sovplatser finns det också flera av med 3 sovrum där två sovrum har dubbelsäng och ett sovrum har två våningssängar. Härtill finns det möjlighet för extra sovplats på soffan i vardagsrummet.

Skulle du vilja göra alla därhemma avundsjuka på din fantastiska skidupplevelse? Då har du turen att det finns wi-fi i lägenheten men kom ihåg att du är i Alperna vilket gör att internetförbindelsen kan vara lite ostabil då och då.

Du behöver inte heller fylla resväskan med handdukar och sängkläder för det finns i lägenheten. Istället finns det plats i resväskan till ett extra par skidstrumpor eller extra set skidkläder.

Gå på en 3D-rundvandring på boende här.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Turistinformationen. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ses i Saalbach-Hinterglemm!

Avstånd

Avstånd till pist 0 m

Avstånd till lift 800 m

Avstånd till centrum 4000 m

Avstånd till shopping 800 m

Avstånd till skidbuss 350 m

Avstånd till skiduthyrning 4000 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Baby bed Ja

Bastu Ja

Skidförvaring Ja

Tvätt-service Ja

WiFi Ja

4-rumslägenhet för upp till 10 personer

4-rumslägenhet med 3 sovrum, 2 badrum och kök/uppehållsrum. 2 sovrum har dubbelsäng och 1 sovrum har 2 våningssängar. 2 badrum - ett med dusch, badkar och toalett, och ett med dusch och en mindre bastu. Samt en separat toalett. Uppehållsrum med kök med möjlighet för extra sovplats på soffan.
Wi-Fi - Sängkläder - Handdukar

AccommodationTypes

Avstånd