Berghotel Seidl-Alm

Österrike, Saalbach-Hinterglemm

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Berghotel Seidl-Alm

Var först ut i pisten på detta ski-in och ski-out hotell med utsikt över vackra Saalbach-Hinterglemm!

På Berghotel Seidl-Alm bor ni med pisten precis utanför dörren, vilket är alla skidälskares dröm! Hotellet erbjuder trevliga familjerum med plats till tre-, fyra- eller fem personer, även fina dubbelrum som passar bra för par eller vänner. Här får ni en bekväm skidresa med fokus på skidåkning i det stora sammanhängande skidområdet SkiCirkus med hela 270 pistkilometer.

Bo mitt i pisten

Som boende på Berghotel Seidl-Alm slipper ni liftköer och kan åka direkt ut i någon av de blåa pisterna utanför hotellet. Ni kan sedan ta någon av de moderna 70 liftar som tar er ut i skidsystemet. Glöm inte att den sista liften slutar gå 16:00 som tar er tillbaka till hotellet. Saalbach-Hinterglemm har många pister som passar skidåkning för alla nivåer. Dunkar ditt hjärta extra hårt för skidåkning går det att även att åka pisterna i Leogang och Fieberbrunn som är sammankopplade med liftsystemet i Saalbach-Hinterglemm. Det går också att ta liften ZellamSeeXpressen för att ta sig till pisterna i Zell am See regionen - möjligheten till skidåkning är oändliga!

Restaurang med panorama utsikt

På Berghotel Seidl-Alm bor ni bekvämt i fräscha hotellrum med utsikt över bergen. Vissa hotellrum har också balkong där ni kan avnjuta något gott att dricka efter en lång dag i backen. Hotellet har en restaurang med panorama utsikt och solterrass. Där startar ni dagen med en mättande frukostbuffé, för att sedan vara ute tidigt i pisten och få de första åken så gott som ensam. På kvällen äter ni en god trerättersmiddag i restaurangen med alternativ för både barn och vuxna. Berghotel Seidl-Alm har även österrikisk afterski i deras bar samt en mindre spaavdelning med bastu för hotellets gäster.

Viktig information

Bagaget blir transporterat till och från hotellet av hotellpersonalen på ankomst- och avgångsdagen. Eftersom hotellet ligger uppe på berget måste ni ta den sista liften Schönleitenbahn i Vorderglem på ankomstdagen senast klockan 16:00. Ni behöver därför köpa liftkort i byn på ankomstdagen och dessa gäller hela er skidvecka efter samt börjar gäller från kl. 15:00 på inköpsdagen. Då ni bor uppe på berget kan man inte komma ner till byn när skidsystemet är stängt.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Turistinformationen. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Varmt välkomna till alla skidälskares paradis - Saalbach-Hinterglemm!

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 0 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 5000 m

Avstånd till shopping 5000 m

Avstånd till skidbuss 5000 m

Avstånd till skiduthyrning 5000 m

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Baby bed Ja

Barnvänligt Ja

Bastu Ja

Lekrum Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Visa mer

Skidförvaring: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum "Standard"

Ljust dubbelrum med ljusa parkettgolv, dubbelsäng samt TV och badrum med toalett och dusch. Rummet är ca 15 kvm.

Sängkläder - Handdukar - TV – Dusch - WiFi

Dubbelrum "Superior"

Nyrenoverat ljust dubbelrum med dubbelsäng samt TV och badrum med toalett och dusch. Rummet är ca 17 kvm.

Sängkläder - Handdukar - TV – Dusch - WiFi

Dubbelrum "Superior" med balkong

Nyrenoverat ljust dubbelrum med dubbelsäng samt TV och badrum med toalett och dusch. Rummet är ca 17 kvm. Rummet har balkong med fin utsikt över dalen.

Sängkläder - Handdukar - TV – Dusch - WiFi

AccommodationTypes

Avstånd