Hotel Die Sonne

Österrike, Saalbach-Hinterglemm

Inkvartering Hotell
Inkl. all inclusive

Fakta

Om Hotel Die Sonne

Hotel Die Sonne har ett fantastiskt läge mitt i mellan Saalbach och Hinterglemm. Du kan själv bestämma från dag till dag vart skiddagen ska börja.

På Hotel Die Sonne bor du i en avslappnande atmosfär i ett lugnt område. Det är lätt att komma ut i skidbacken varje dag med hotellets egna shuttle service. Hotel Die Sonnes shuttlebus kör dig till och från liften varje dag och du bestämmer själv om du vill börja skiddagen i Saalbach eller Hinterglemm. Skulle du kunna tänka dig att gå till liften så ligger den en promenad på några minuter bort.

Fördelen med att bo på Hotel Die Sonne är att det ligger mellan Saalbach och Hinterglemm så skiddagen börjar i den by som du önskar att den ska börja i. Dessutom ligger hotellet i lugna omgivningar där du tryggt och lugnt kan luta dig tillbaka och få en avkopplande skidsemester.

Rummen

Rummen på Hotel Die Sonne är inredda i en modern, klassisk och charmig stil med de faciliteter som du kan tänkas att behöva för att få en bra skidresa. Dessutom kan du få en god natts sömn i hotellrummens behagliga sängar.

Skidresa med all-inclusive

På Hotel Die Sonne ska du inte tänka på något och inte heller tänka över att behöva stå framför spisen. När du vaknar utvilad och pigg på morgonen kan du sätta dig till rätta i hotellets fina restaurang och njuta av den utsökta frukostbuffén. Den är fylld med ett sortiment av det som man kan tänka sig att vilja ha till frukost så du ska inte vara nervös över att inte få fyllt på ordentligt med energi inför skiddagen.

Under eftermiddagen serverar hotellet en afterski-buffé mellan klockan 12:30 och 16:30 som består av ett antal mindre och lättare rätter. På kvällen när hungern smyger sig på efter flera timmar med frisk luft och flera pister har körts igenom så kan du återigen slå dig ner i hotellets mysiga restaurang. Kockarna trollar fram en smakfull 5-rätters kvällsmeny åt dig som också inkluderar en sallads- och efterrättsbuffé.

När middagen har intagits kan dagen avslutas i hotellets bar- och loungeområde. Bartendern blandar gärna en god cocktail till dig, serverar en kall öl eller en varm kopp kaffe. Den öppna spisen i loungeområdet ger både värme och skapar en mysig atmosfär så det är bara att slå dig ner i en av de mjuka möblerna. Med en drink i den ena handen och en bra bok i den andra, eller med en kall öl tillsammans med familjen, vännerna eller partnern och en omgång sällskapsspel - det finns många härliga sätt att avsluta dagen på hotellet på.

Avkoppling, spa och wellness

Kan du tänka dig ännu mer avkoppling på skidsemestern så är hotellets spa- och wellnessavdelning värt ett besök. När du kommer hem med trötta ben efter en lång dag i backen kan du mjuka upp kroppen i wellnessavdelningen. Wellnessområdet är för hela familjen så är barnen med på resan är de också välkomna till att känna värmen och få russinfingrar i poolen. Det finns också bastu, infraröd bastu och jacuzzi. Det finns många möjligheter att få laddat upp batterierna på Hotel Die Sonne och som plus i kanten med en fantastisk utsikt.

Om du behöver få mjukat upp musklerna lite extra efter ett par dagars skidåkning så har du möjlighet för att boka massage och olika behandlingar mot betalning. Det är inte bara möjligt för dig utan det finns även olika massagebehandlingar för ungdomar och barn.

Ska formen hållas igång under skidsemestern och de många skidåkningstimmarna inte är tillräckligt kan du använda dig av hotellets fitnessrum där både konditionen och styrkan kan tränas.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Turistinformationen. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Slopetrotter ser fram emot att välkomna dig i Saalbach-Hinterglemm.

Avstånd

Avstånd till pist 550 m

Avstånd till lift 1200 m

Avstånd till centrum 1500 m

Avstånd till shopping 1000 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 1500 m

Rum

TV Ja

Minibar Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension All inclusive

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Faciliteter

All inclusive Ja

Baby bed Ja

Barnvänligt Ja

Bastu Ja

Fitnessrum Ja

Jacuzzi Ja

Visa mer

Lekrum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Shuttle-buss till lift: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Spa-behandlingar: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Enkelrum

Ljust enkelrum på ca. 22 kvm. Det finns badrum med dusch och toalett, samt TV och balkong
Sängkläder - Handdukar - Safe - Wi-Fi

Dubbelrum med möjlighet för 1 extra bädd

Dubbelrum på ca. 22 kvm. med dubbelsäng samt bäddsoffa med möjlighet för en extra bädd. Det finns badrum med antingen dusch eller badkar, samt separat toalett. Balkong samt TV och Wi-Fi.
Sängkläder - Handdukar - Safe - Wi-Fi

Dubbelrum med möjlighet för 2 extra bäddar

Dubbelrum på ca. 30 kvm. med dubbelsäng samt bäddsoffa med möjlighet för två extra bäddar. Det finns badrum med antingen dusch eller badkar, samt separat toalett. Balkong samt TV och Wi-Fi.
Sängkläder - Handdukar - Safe - Wi-Fi

AccommodationTypes

Avstånd