Apartement Kohlereck

Österrike, St. Anton

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartement Kohlereck

Appartement Kohlereck är ett trevligt hus som består utav fina lägenheter i österrikisk stil och god kvalité. Detta är ett boende som har stort fokus på lugn och ro.

Läge

Huset ligger bara 10 minuters gång från Rendl- och Galzigbanen. Läget är lugnt och vackert med ca. 10-15 minuters promenad till St. Antons trevliga centrum med restauranger, barer och butiker. Vill ni hellre ta skidbussen så stannar den 50 meter från huset.

Lägenheterna

Det finna olika storlekar av lägenheter. Alla lägenheter har dusch, toalett, kök, balkong och trådlöst internet. Det kan beställas brödservice varje morgon vid Heinrich, Kohlerecks trevliga ägare. På det sättet slipper ni själva gå ner till bagaren på morgonen.
Efter en lång dag i backen kan ni koppla av i husets bastu. Denna kan användas varje eftermiddag.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 750 m

Avstånd till lift 750 m

Avstånd till centrum 750 m

Avstånd till shopping 750 m

Avstånd till skidbuss 10 m

Avstånd till skiduthyrning 750 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu Ja

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

2-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Innehåller ett sovrum, ett kök/uppehållsrum med extra sovplats till 2 personer och et badrum.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Kylskåp – Telefon – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd