Appartements Gasslihof

Österrike, St. Anton

Inkvartering Lägenhet

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Appartements Gasslihof

Välkommen till St. Anton och de charmiga lägenheterna på Apart. Gasslihof!

Här hittar du två större lägenheter med plats för fyra respektive sju personer. Lägenheterna är nyrenoverade och har allt du behöver för skidsemestern. Ännu bättre är att ägaren går till bageriet varje morgon åt dig och levererar precis vid din dörr (mot en mindre betalning såklart).

Fem minuter till skidåkningen

Lägenheterna ligger i bydelen St. Jakob ca 20 minuter från St. Antons centrum. Skidbussen stannar precis framför huset och tar dig till Nasserein-liften på fem minuter.

Även om det är en liten bit till centrum är det inte långt till närmsta livsmedelsbutik. Den ligger bara några få minuters promenad från huset.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Slopetrotter ser fram emot att välkomna dig till St. Anton!

Avstånd

Avstånd till pist 1300 m

Avstånd till lift 1300 m

Avstånd till centrum 1200 m

Avstånd till skidbuss 25 m

Avstånd till skiduthyrning 1300 m

Rum

TV Ja

Ja

Kaffemaskin Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Wifi i lägenhet Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Baby bed Ja

Barnvänligt Ja

WiFi Ja

3-rumslägenhet 4 personer "Brunnen"

Lägenhet som består av ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett badrum samt kombinerat kök/vardagsrum. I lägenheten finns det WiFi.

Sängkläder - Handdukar - Kaffebryggare - Spis - Kylskåp - Kökshanddukar – TV - Vattenkokare - WiFi

3-rumslägenhet 7 personer "Gassli"

Lägenhet som består av ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, ett badrum samt kombinerat kök/vardagsrum. I lägenheten finns det WiFi.

Sängkläder - Handdukar - Kaffebryggare - Spis - Ugn – Kylskåp - Kökshanddukar – TV - Vattenkokare - WiFi

AccommodationTypes

Avstånd