Haus Emil Mall

Österrike, St. Anton

vuxna 2
barn 0
Transport Flyg, Kastrup
Vecka vecka 2 (2025)
Inkvartering Lägenhet
Inkl. 6 dagars liftkort
inkl. transfer
Vår bedömning

Välj rum

4 jan lör
11 jan lör
18 jan lör
25 jan lör
8 feb lör

Alternativ 1

1 x 2-rumslägenhet 4 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Kylskåp
 • TV
 • Sängkläder
 • Handdukar
 • Kaffemaskin
 • Frys
 • Ugn
 • Spishäll / platta
 • Diskmaskin
 • WiFi i lägenhet
 • Badkar eller dusch
 • Toalett
 • Mikrovågsugn
4 jan lör
11 jan lör
18 jan lör
25 jan lör
8 feb lör

Fakta

Om Haus Emil Mall

Haus Emil Mall erbjuder lägenheter både för små och stora sällskap.

I hjärtat av St. Anton ligger detta boende med lägenheter som rymmer 2-9 personer.

Läge/Omgivning

Haus Emil Mall ligger på en central men lugn gata, med cirka en minuts promenad-avstånd till St. Antons mer livliga gågata. Mataffär, bageri och restauranger ligger runt hörnet från boendet. Liften och pisterna ligger ungefär på 5-10 minuters promenad från Haus Emil Mall, beroende på gångtempot.

Modernt boende

Lägenheterna är modernt inredda med allt man behöver för en härlig semester med familjen eller vännerna. Det finns olika storlekar av lägenheter att välja mellan och sängkläder och handdukar ingår för alla.

Övrigt

För er som har bil finns det gratis parkering vid boendet. Dessutom finns skidrum med pjäxvärmare.

När du bokar en lägenhet eller frukustpension i St. Anton kan du köpa till middag (3-rättersmeny) på Heart Hotel Arlberg. Unna dig säsongsinspirerade rätter från våra kockar och njut av att slippa laga mat en eller flera kvällar. Om du köper till detta är du välkommen att sätta dig till bords mellan kl. 19:00 och 20:00.

Du har även möjlighet att köpa tillträde till wellnessområdet på Heart Hotel Arlberg. Om kroppen behöver lite avkoppling efter en lång dag i backen är detta ett bra ställe att tillbringa din eftermiddag. När du köper tillträde får du ett välkomstpaket med handdukar, tofflor och schampo/balsam.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Ha en trevlig skidsemester!

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimum ålder för att bo på Emil Mall utan målsmans sällskap är 20 år.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – med kontant. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 300 m

Avstånd till lift 450 m

Avstånd till centrum 0 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 450 m

Rum

TV Ja

Ja

Kaffemaskin Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi (mot betalning) 10 euro per lejlighed

2-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Tvårumslägenhet för fyra personer på ca 42kvm. Lägenheten består av en hall, ett separat dubbelrum, vardagsrum med matplats, bäddsoffa för två personer, TV och öppet kök med bl.a. ugn och diskmaskin, badrum med dusch och wc samt balkong.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn- Handdukar – TV

2-rumslägenhet (max. 5 pers.)

Tvårumslägenhet för fem personer på ca 50kvm. Lägenheten består av en hall, ett separat dubbelrum med en dubbelsäng och en enkelsäng, vardagsrum med matplats, bäddsoffa för två personer, TV och öppet kök med bl.a. Ugn och diskmaskin, badrum med dusch och wc samt balkong.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn- Handdukar – TV

3-rumslägenhet (max 6 pers.)

Trerumslägenhet för fyra till sex personer på ca 70kvm. Lägenheten är läckert inredd med hall, två separata sovrum, ett större vardagsrum med matplats och TV, stort öppet kök med bl.a. ugn och diskmaskin, separat badrum och toalett samt balkong.
Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn – Terrass - Handdukar –TV 

4-rumslägenhet (max 8 pers.)

Stor fyrarumslägenhet för åtta personer (ev 10 om de två extra är barn) på 140kvm. Lägenheten består av en hall, stort vardagsrum med soffgrupp och TV som hänger ihop med lägenhetens öppna kök med matplats för upp till tio personer. Det finns tre separata sovrum i lägenheten med vardera tre, tre och två sovplatser, samt 2 separata badrum med toalett.
Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn – Kylskåp - Handdukar –TV 

Studio 2 personer

Lägenhet för 2 personer bestående av en hall vardagsrum med matplats, bäddsoffa för två personer, TV och öppet kök med bl.a. Ugn och diskmaskin, badrum med dusch och toalett samt balkong.
Balkong - Sängkläder – Spisplatta - Diskmaskin – Ugn– Kylskåp -Handdukar – TV

Resplan

Utresa

Avresa 04.01.2025 - 14:05 - Köpenhamn, Kastrup
Ankomst 04.01.2025 - 15:50 - Innsbruck
Restid 1:45
Flygnr. D89716
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Norwegian

Hemkomst

Avresa 11.01.2025 - 16:40 - Innsbruck
Ankomst 11.01.2025 - 18:25 - Köpenhamn, Kastrup
Restid 1:45
Flygnr. D89716
Terminal Information kommer senare
Flygbolag Norwegian

Bagageregler


Du får checka in 1 stk bagage på max 20 kg. Tillåtet handbagage har en maxvikt på 10 kg och mått på 55 x 40 x 23 cm.


Barn under 2 år får totalt ta med sig 10 kg incheckat bagage- Handbagage är ej tillåtet. 


Norwegian tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


OBS: Om du reser med flera olika flygresebolag gäller de strängaste bagagereglerna både av - och hemresa. Se regler på resebeviset.


Skidtransport 


Vill du ha med dig egna skidor så ska detta bokas i förväg.  En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor / snowboard, stavar och ett pjäxfodral med pjäxor och hjälm.


Det är begränsad plats för skidtransport och därför är det bra att boka detta tidigt om du vill vara säker på att få med dig dina skidor. Skidtransport kan bokas under "Min Skidresa" eller så kan du ringa oss på 0770 37 37 57. 


Norwegian tillåter inte multibags.


Mat ombord


Du har möjlighet att köpa ett litet urval av snacks och dricka ombord på flyget 


Check-in 


När du kommer till flygplatsen kan du se på skärmarna vilken incheckningsdisk du ska använda dig av för att checka in och lämna bagage.


På Kastrup flygplats checkar du in i terminal 2.

AccommodationTypes

Avstånd