Haus Schuler

Österrike, St. Anton

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Haus Schuler

Välkomna till Haus Schuler som bjuder på rymliga och moderna lägenheter perfekta för er skidsemester.

I stadsdelen Nasserein ligger det mysiga lägenhetskomplexet Haus Schuler. Huset är byggt i typisk tyrolerstil och rymmer två riktigt bra lägenheter.

Läge och omgivning

Boendet ligger i ett lugnt område, endast 300 meter från huvudliften i Nasserein som tar dig upp i St. Antons fantastiska skidområde. Inte långt därifrån hittar ni även restauranger, barer och butiker.

Rymliga och moderna lägenheter

De rymliga lägenheterna är välutrustade och inredda i en modern stil med ett funktionellt kök. Det finns diskmaskin, brödrost, kylskåp och kaffemaskin. Ni kan med andra ord laga er egen mat hemma om ni inte vill gå ut på restaurang. Dessutom finns privat badrum med dusch.

Till sist finns det gratis parkering för er med bil. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Ha en riktigt trevlig resa!

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för boendet utan målsmans sällskap är 20 år.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 300 m

Avstånd till lift 300 m

Avstånd till centrum 450 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 300 m

Rum

TV Ja

Ja

Kökshanddukar Ja

Kaffemaskin Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

WiFi Ja

3-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Innehåller två sovrum, dusch/wc och kök/vardagsrum.
Sängkläder - Kaffemaskin - Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn -Ugn - Kylskåp -Diskhandduk -Handdukar - TV  -Vattenkokare  -
Wi-Fi (kostnadsfritt) 

4-rumslägenhet (max 7 pers.)

Inrett med 3 sovrum varav 2 sovrum är med 3 sängar och ett sovrum med en enkelsäng, 2 dusch/wc, samt kök/uppehållsrum med sovplats.
Sängkläder -Kaffemaskin - Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn -Ugn - Kylskåp -Diskhandduk -Handdukar - TV  -Vattenkokare  -
Wi-Fi (kostnadsfritt) 
 

AccommodationTypes

Avstånd