Haus Weiskopf

Österrike, St. Anton

Inkvartering Lägenhet

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Haus Weiskopf

Haus Weiskopf är för er sällskap som vill ha hög standard på lägenheter och lugn omgivning.

Välkommen till Haus Weiskopf! Detta är ett mysigt och lugnt beläget familjehus, där tre generationer av familjen Weiskopf också bor.

Läge och omgivning

Huset ligger ett stenkast från Nassereinliften som är en av de tre huvudliftarna i St Anton. Skidbussen stannar precis framför huset och är endast en kort promenad på 10 minuter in till gågatan i St Anton. Här hittar ni ett stort utbud av restauranger, barer och butiker.

Hög standard

Lägenheterna är av olika storlekar med hög standard. Det finns ett skidrum och vardagsrum i huset. Alla lägenheter har kök vilket gör att ni kan laga egen mat hemma om så önskas. Dubbelrummet som kan bokas innehåller dock inte kök.

Viktigt med energi

På Haus Weiskopf har du möjlighet att köpa till brödservice så att du varje morgon får levererat nybakat bröd till dörren. Det är även möjligt att köpa till middag på Nasserinerhof i 3, 4, 6 eller 7 dagar som ligger 250 meter från lägenheten. Middagen består av en 3-rätters meny tisdag, onsdag, fredag och söndag, exkl. dricka. Måndag, torsdag och lördag är det buffé.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Ha en riktigt trevlig resa!

*Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för boendet utan målsmans sällskap är 20 år.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 5,00 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 300 m

Avstånd till centrum 700 m

Avstånd till shopping 400 m

Avstånd till skidbuss 20 m

Avstånd till skiduthyrning 300 m

Rum

TV Ja

Kökshanddukar Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

2-rumslägenhet

Till max 4 personer. Inrett med ett sovrum, vardagsrum, kök och dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin -Spisplatta - Frys -Kylskåp -Diskhandduk -Handdukar -TV – Vattenkokare

 

2-rumslägenhet "5 personer"

Till max 5 personer. Inrett med ett sovrum, vardagsrum, kök och dusch/wc.
Balkong - Sängkläder -Kaffemaskin -Spisplatta -Frys -Kylskåp -Diskhandduk -Handdukar -TV – Vattenkokare- WiFi (kostnadsfritt)
 

3-rumslägenhet

Till max 6 personer. Till max 6 personer. Inredd med två sovrum, varav ett av rummen ligger egen ingång från korridoren precis bredvid lägenheten, dusch/wc, kök och vardagsrum. Köket är utrustat med kokplattor och kylskåp. Det finns trådlöst internet.
Balkong - Sängkläder -Kaffemaskin -Spisplatta -Frys -Kylskåp -Diskhandduk -Handdukar -TV – Vattenkokare- WiFi (kostnadsfritt)

Dubbelrum m. dusch/wc utan kök

Dubbelrum till max 2 personer. Med dusch/wc, utan kök.
Sängkläder - Handdukar - TV 

AccommodationTypes

Avstånd