Hotel Garni Erwin Falch

Österrike, St. Anton

Inkvartering Hotell

Fakta

Om Hotel Garni Erwin Falch

Välkommen till St. Anton och Hotel Garni Erwin Falch! Här börjar skidäventyret i St. Anton med allt den österrikiska charmen bjuder på.

Pisterna och liften ligger ca 500 meter bort från huset men om du inte vill gå så kan du ta skidbussen som går precis i närheten av huset. Det gäller ju att vara först i backen, eller hur?

Centralt läge

I närheten av huset hittar du även det pulserande bylivet med restauranger, barer och butiker.

Rum eller lägenhet

I huset finns det två lägenheter för 4 respektive 6 personer samt rum för 1-3 personer. Det är alltså goda chanser att det finns en lägenhet eller ett rum som passar perfekt till dig och dina medresenärer! I rummen och lägenheterna finns allt som du behöver på skidresan.

Skidsemester med frukost

På Hotel Garni Erwin Falch serveras det varje morgon en god österrikisk frukost. Frukost är inkluderat om du bor i rum och kan tillköpas om du bor i lägenhet. Under eftermiddagen och kvällen kan gäster använda frukostmatsalen för umgänge.

Bastu på skidsemestern

Haft en lång och kall dag i backen? Då är husets bastu väl värt ett besök. Här återfår du värmen och kan sedan slappna av i husets “ruheraum”.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Slopetrotter ser fram emot att välkomna dig till Hotel Garni Erwin Falch i St. Anton!

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 5,00 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 500 m

Avstånd till lift 500 m

Avstånd till centrum 50 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 25 m

Avstånd till skiduthyrning 450 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt Ja

Bastu Ja

Reception Ja

Skidförvaring Ja

TV-rum Ja

WiFi Ja

Dubbelrum

Dubbelrum med dusch eller badkar samt toalett och balkong..

Balkong - Sängkläder - Badrum & toalett - Telefon - Handdukar - TV - WiFi - Inkl. Frukost

3-rumslägenhet 6 personer

3-rumslägenhet som består av 2 sovrum med dubbelsängar, större vardagsrum med kök, matplats och bäddsoffa till 2 personer samt badrum och balkong.

Balkon - Sängkläder - Spis - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV - WiFi

AccommodationTypes

Avstånd