Pension Ebster

Østrig, St. Anton

vuxna 2
barn 0
Transport Flyg, Köpenhamn
Vecka vecka 52 (2019)
Inkvartering Hotell
Inkl. 6 dagars liftkort
Inkl. frukost
Inkl. transfer
Vår bedömning

Välj rum

21 dec lör
4 jan lör
25 jan lör
8 feb lör
22 feb lör

Alternativ 1

1 x Dubbelrum Budget (2 personer)

Se rumsbeskrivning

  • TV
  • WiFi på rummet
21 dec lör
4 jan lör
25 jan lör
8 feb lör
22 feb lör

Alternativ 2

1 x Dubbelrum (2 personer)

Se rumsbeskrivning

  • TV
  • WiFi på rummet
21 dec lör
4 jan lör
25 jan lör
8 feb lör
22 feb lör

Fakta

Om Pension Ebster

Välkommen till nya Pension Ebster! Här kan ni bo i centrum vid St. Antons berömda gata Dorfstrasse.

Vill du ha ett centralt boende under din skidresa så är Pension Ebster perfekt. Här bor du 150 meter från huvudliften Galzig-Bahn och nära till afterskin på legendariska Moosewirt. Dessutom finns restauranger och butiker inom gångavstånd.

Om boendet

Pensionatet som är Alpernas största Bed & Breakfast, är byggt i klassisk österrikisk stil. Samtliga rum ser olika ut och de flesta har eget badrum och toalett. De rum där badrummet är beläget i hallen erbjuds till lägre pris. Wi-fi finns i alla rum.

Maten

På morgonen serveras en rejäl frukostbuffé i restaurangen på Pension Ebster. Här får du en bra start på dagen så att du är redo för dagens aktiviteter i St Antons magnifika skidområde.Du kan bevara din skidutrustning i pensionatets skidförvaring som även har pjäxvärmare. Atmosfären är intim och genuin vilket gör att pensionatet passar perfekt till hela familjen eller för dig som reser i större grupp. Husets ägare ställer höga krav på lugn och ro och accepterar ej festglada grupper. Minimumålder för boendet utan målsmans sällskap är 20 år.
Trevlig resa! 

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till shopping 150 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

Mat och dryck

Pension Frukost

Bar Nej

Restaurang Nej

Minimarknad Nej

Faciliteter

Frukost Ja

Hotel Ja

Parkering Ja

Skidförvaring Ja

TV-rum Ja

WiFi Ja

Visa mer

WiFi på rummet: Ja

Trebäddsrum, budget

Trebäddsrum med radio och kassaskåp. Badrum och toalett i korridoren.
Sängkläder - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum

Dubbeltrum med radio och safetybox samt eget badrum och toalett.
Sängkläder - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum, budget

Dubbelrum med radio och safetybox. Badrum och toalett i korridoren.
Sängkläder - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Resplan

Utresa

Avresa 21.12.2019 - 18:05 - Copenhagen
Ankomst 21.12.2019 - 19:55 - Innsbruck
Resetid 1:50
Flygnr. OS2626
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Hemresa

Avresa 28.12.2019 - 15:25 - Innsbruck
Avresa 28.12.2019 - 17:15 - Copenhagen
Resetid 1:50
Flygnr. OS2626
Terminal Information kommer senare
Flygsällskap

Bagageregler


1 stk incheckat bagage, max. 20 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm.Barn under 2 år får totalt ha ett incheckat bagage men ej handbagage.Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. 


Skidtransport


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid.  Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. Austrian Airlines tillåter inte multibags. 


ABS Lavinryggsäck


Austrian Airlines tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Särskilt godkännande krävs. Önskar du att ta med dig en ABS lavinryggsäck så ska du kontakta oss senaste 7 arbetsdagar före avresa. 


Mat ombord


Det serveras en lättare måltid eller smörgås ombord på flyget till Alperna. Har du speciell diet eller matpreferenser och din flygning är över 2 timmar och 20 minuter kan du beställa specialmåltider via denna länk https://myholiday.austrian.com/en/services/seat-reservation.html


Reservera sittplats


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 14 dagar och fram till 48 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://myholiday.austrian.com/en/services/seat-reservation.html 


Check-in


Reser du från Arlanda, Landvetter, Kastrup eller Innsbruck flyplats kan du checka-in online 24 timmar innan avresa. https://myholiday.austrian.com/en/information/web-check-in.html


Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla gäster. Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla gäster. På Arlanda sker check-in i terminal 5.


Miles & More


Är du medlem i Miles & More kan du samla Miles på din resa med Austrian Airlines. För mer information se här https://myholiday.austrian.com/en/information/web-check-in.html

AccommodationTypes

Avstånd