Ferienhaus Wilden Hannes

Österrike, Wagrain

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Ferienhaus Wilden Hannes

Trevlig lägenhet i Wagrain

Familjen Zanella som har morgonpensionatet Sum Wilden Hannes har också en lägenhet som de hyr ut. Byggnaden ligger precis jämte pensionatet på en lugn sidogata i bydelen Haid. Observera att 2-rumslägenheterna har plats för 2 vuxna och 2 barn under 15 år.

Huset har ett centralt läge men ligger lite i utkanten av byn mellan de båda huvudliftarna. Det är cirka 700 meter centrum och de två kabinliftarna Flying Mozart och Grafenberg ligger 1 km bort.

Skidbussen går dock ca. 150 meter från huset och tar er både till centrum och liften.

Lägenheten är trevlig och mysigt inredd med de mesta du behöver på din skidsemester. Bland annat har lägenheten en härlig balkong.

I källaren är det fritt inträde till den stora bastun och infraröd kabinen, så att musklerna är fit for fight igen dagen efter. Under er vistelse får du även ett dagligt 3-timmarskort till vattenlandet Wagrain-Kleinarl helt utan extra kostnad. Efter en hel dag i snön kan det vara en utmärkt sätt av njuta av kvällen där tillsammans med hela familjen. Med bastu, stora bassänger, barnområden och vattenrutschbanor är vattenlandet något man bara inte får missa när man är på skidsemester i Wagrain.

Utöver det finns cykeluthyrning, terass, skidförråd med pjäxvärmare och gratis parkering.

När du bokar en lägenhet i Wagrain har du möjlighet att köpa till frukostbuffé, middag (3-rättersmeny) eller halvpension. Måltiderna avnjuts på Heart Hotel Himmelberg i den trevliga loungen. Detta kan köpas till vid beställning av resan eller hos guiderna när de ringer veckan innan ankomst.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 800 m

Avstånd till lift 800 m

Avstånd till centrum 800 m

Avstånd till shopping 250 m

Avstånd till skidbuss 250 m

Avstånd till skiduthyrning 800 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Bastu Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

WiFi Ja

2-rums lägenhet 4 personer

Fin lägenhet till max 4 personer, inredd med kök/allrum med en dubbel bäddsoffa för 2 barn, ett sovrum samt dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Hårtork - Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp - Terrass - Handdukar - TV - Vattenkokare

AccommodationTypes

Avstånd