Haus Alpenland

Österrike, Wagrain

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Haus Alpenland

Vill du bo centralt på din skidsemester? Så har du hittat det rätta stället!

Haus Alpenland ligger endast fem minuters promenad från hjärtat av Wagrain där du hittar caféer och möjlighet till inköp. Dessutom ligger det endast 10 minuters gång från liften som tar dig upp i skidsystemet. Om du inte vill gå den lilla sträcka det är, kan du enkelt hoppa på skidbussen som går direkt utanför huset.

Charmerende alplägenheter

Du är ju i Österrike, så därför är inredningen präglad av en mängd trädetaljer som ger rikligt med charm! Några lägenheter har balkong, dock inte alla. I lägenheterna hittar du även tv, vardagsrum och skidförvaring.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ser fram emot att se dig i Wagrain

Avstånd

Avstånd till skidbuss 50 m

Rum

TV Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Dubbelrum

Fint dubbelrum med eget badrum. På några rum finns balkong.
Sängkläder - Handdukar - TV - Wi-Fi

3-bäddsrum

Fint rum med tre sängar och eget badrum. På några rum finns balkong.
Sängkläder - Handdukar - TV - Wi-Fi

AccommodationTypes

Avstånd