Haus Haid

Österrike, Wagrain

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Haus Haid

Haus Haid är ett av Wagrains bästa boenden som erbjuder lyxlägenheter och spaavdelning.

Boendet har en central placering mellan de två liftarna Grafenberg och Flying Mozart, samtidigt som det ligger i en lugn återvändsgränd. Huset är dessutom nybyggt och består av tio lyxlägenheter.

Läge

Önskar du att bo nära liften? Då är Haus Haud rätt för dig. Endast 500 meter från Haus Haud ligger liften Grafenberger, och ännu närmre ligger Flying Mozart. Skidbussen stannar ca. 50 meter från lägenheten så att du snabbt och enkelt kan komma till liften. Inköpsmöjligheter ligger inte heller långt bort från Haus Haids.

Moderna lägenheter

Lägenheterna är trevliga, moderna och har bra med plats. Det är golvvärme i hela lägenheterna, köken är välutrustade med bl.a. ugn och diskmaskin*. I skidkällaren finns en privat skiddepå med värmeskåp. *Disktrasor samt kökshanddukar ingår inte så detta rekommenderar vi att ni tar med hemifrån / köper på plats.

Avkoppling

Vill du slappna av kan du göra det i spaavdelningen som har solarium och bastu plus en jacuzzi som du kan använda mot betalning.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Måltider på Hotel Himmelberg

När du bokar en lägenhet i Wagrain har du möjlighet att köpa till frukostbuffé, middag (3-rättersmeny) eller halvpension. Måltiderna avnjuts på Heart Hotel Himmelberg i den trevliga loungen. Detta kan köpas till vid beställning av resan eller hos guiderna när de ringer veckan innan ankomst.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ha en trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 800 m

Avstånd till lift 800 m

Avstånd till centrum 400 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 800 m

Rum

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

2-rumslägenhet 4 personer

Tvårumslägenhet för fyra personer på ca 40 kvm. Lägenheten är modernt inredd och består av ett sovrum med en dubbelsäng, vardagsrum med bäddsoffa, platt TV, matplats, öppet välutrustat kök med bl.a. diskmaskin och ugn, dusch och wc samt balkong.

Balkong eller terrass - Sängkläder - Spis - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp – Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet 8 personer

Fyrarumslägenhet för åtta personer på 88 kvm. Lägenheten består av tre separata sovrum, två badrum, större vardagsrum med bäddsoffa, platt-TV och matplats, öppet välutrustat kök med bl.a. diskmaskin och ugn samt en härlig balkong.

Balkong eller terrass - Sängkläder - Spis - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp – Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd