Landhaus Hubertus

Österrike, Wagrain

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Landhaus Hubertus

Landhaus Hubertus är ett charmigt kvartspension som passar perfekt för familj eller vänner på skidsemestern.

Välkommen till Landhaus Hubertus i Wagrain! Detta mysiga kvartspension från 1987 ger dig en trevlig skidsemester i autentiska och charmiga omgivningar.

Läge

Boendet ligger bra beläget i bydelen Kirchboden. Det är bara 400m till liften Flying Mozart 1 och 600m till gondolliften Grafenbergbahn. Dessutom ligger äventyrsbadet Wasserwelt Wagrain knappa 50m bort.

Rummen

Alla rum är trevliga och rymliga med dusch, toalett och även kylskåp. Vidare finns garderob och platt-tv. Det går att boka rum med balkong som har fin utsikt över bergen.

Kvartspension

För alla gäster ingår det kvartspension som serveras i byggnaden. Frukosten består av en härlig buffé som ger er energi inför dagen.

Övrigt

När du kommer till Wagrain får du också ett kort som ger dig gratis tillgång till badlandet, Wasserwelt, 3 timmar/dag.

Om du önskar tillköpa 4-rätters middag kan detta göras på det närliggande hotellet Hotel Sonne för 240kr/pers och dag. För barn under 13 kostar det 180kr / dag.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Landhaus Hubertus är för er som vill ha en mysig och idyllisk skidsemester i Wagrain.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 500 m

Avstånd till lift 500 m

Avstånd till centrum 750 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 750 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Reception Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

WiFi Ja

Familjerum

Rummet är utrustat med en dubbelsäng och ett vardagsrum med dubbel soffa,bad / wc, hårtork, kabel-TV, kylskåp, radio, kassaskåp.
Sängkläder –Hårtork – Kassaskårp – Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi(kostnadsfritt) 


Familjerum 5 personer

Rummet är utrustat med en dubbelsäng och ett vardagsrum med dubbel soffa,bad / wc, hårtork, kabel-TV, kylskåp, radio, kassaskåp.
Balkong- Sängkläder – Hårtork – Kassaskårp – Dusch och toalett - Handdukar -TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd