Pension Panorama

Österrike, Wagrain

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Pension Panorama

Perfekt familjehotell med modern standard

I Kirchboden, den solrika delen av Wagrain, ligger det nya och moderna frukostpensionatet Pension Panorama. Panorama är ideellt för familjer som har de minsta med sig på skidsemester. Här har barnen möjlighet att springa runt i husets stora lekrum.

Läge

Pensionatet ligger centralt och det är endast 100 meter till gondolliften, Flying Mozart. När ni är klara med skidåkningen kan ni nästan åka skidor hela vägen ner till huset. Äventyrsbad och inköpsmöjligheter ligger också nära inom gångavstånd. Vill ni hellre ta skidbussen så är den gratis och stannar inom 100 meter från boendet.

Gott om plats

Hotellet är av nyare standard och därför är rummen stora och rymliga med bra plats till hela familjen. En del av rummen har vardagsrum och pentry. Wi-fi finns i hela boendet.För alla gäster ingår det frukost varje morgon. Denna serveras i den rymliga matsalen och består av en god och aptitlig frukostbuffé som ger er den bästa starten på dagen.

När du bor på Pension Panorma får du utlevererat ett kort som heter Salzburger Sportwelt Karte. Detta kort ger dig gratis tillgång till badlandet, Wasserwelt, 3 timmar/dag.

För er som har bil så finns det privat parkering som kan användas på begäran. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Hotel Alpina Wagrain eller The people'z Bar. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 100 m

Avstånd till lift 100 m

Avstånd till centrum 350 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skidbuss 25 m

Avstånd till skiduthyrning 650 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Skidförvaring Ja

Dubbelrum m. dusch/wc

Rummen är utrustade med toalett/bad, hårtork, TV och kylskåp. Alla rum har dessutom balkong.
Balkong – Sängkläder – Hårtork – Dusch och toalett – Telefon – Handdukar – TV 

AccommodationTypes

Avstånd