Hotel Der Schütthof

Österrike, Zell am See

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Der Schütthof

Trevligt hotell i Schütthof

Välkommen till Hotell Schütthof! Detta 3-stjärniga hotell ligger i den idylliska byn med samma namn och är ett bra boendealternativ för en oförglömlig semester.

Läget

Här bor du endast 500 meter till närmaste skidlift. På toppen av berget har du tillgång till hela det imponerande skidområdet. Om du inte önskar att gå, så stannar skidbussen i närheten av hotellet, som dessutom är gratis. Den charmiga byn Schütthof har ett gott utbud av shopping, restauranger och afterski.

Maten

På Hotell Schütthof behöver du inte gå hungrig. Här serveras du en stor frukostbuffé, eftermiddagssnacks samt en spännande temabuffé varje kväll. Maten har influenser från det österrikiska köket.

Rummen

Hotellrummet är varierande och passar par eller vänner på resa. Rummen är fina och bekväma med en trevlig traditionell österrikisk varm stil. Alla rum har trämöbler med TV, värdeskåp och eget badrum. Dessutom finns gratis wi-fi.

Spa

Skäm bort dig själv med ett besök i hotellets spa-område. Här kan du använda hotellets bastu, ångbad samt pool, där du kan njuta av den vackra utsikten.

Bra att veta

Det finns både garage för er med bil och även skidförvaring med pjäxvärmare. Ni får alltså varma och torra pjäxor varje morgon.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Steinerwirt. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 450 m

Avstånd till lift 500 m

Avstånd till centrum 25 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 300 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Baby bed Ja

Bastu Ja

Garage €8/day

Solarium Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan) €11/day

TV-rum Ja

Visa mer

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum, 2 pers


Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Dubbelrum "Schmitten" med 1 extrasäng


Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Junior Suite


Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd