Hotel St. Georg

Österrike, Zell am See

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Hotel St. Georg

I hjärtat av Zell am See

Läget

I hjärtat av gamla stan i Zell am See ligger det vackra fyrstjärniga hotellet St. Georg. Ett hotell som passar dig som önskar det lilla extra och kvalité på din skidsemester.
Med sin fantastiska placering har du inte långt till varken lift eller pist. Det är nämligen cirka 300 meter till linbanan City Express. Inom ett kort gångavstånd har du även butiker, charmiga barer och restauranger.

Maten

Det ingår frukost för alla gäster varje morgon. Den läckra frukostbuffén är sammansatt av de bästa råvarorna från lokalområdet. Hotellets trevliga bar, Georgs bar, har en härlig atmosfär och är ett perfekt ställe för att avnjuta en kaffe, en drink till afterski eller att smaka en av alla viner som hotellet har.

Rummen

Rummen på hotellet är otroligt mysiga och är alla inredda efter den traditionella alpstilen. Alla rum har tillgång till wi-fi.

Spa

Utöver bra mat och service så har St. Georg också en spaavdelning. Här finns både bastu, ångbastu och en inomhus swimmingpool - det perfekta alternativet för ömma skidmuskler. Det finns även solarium och massage mot betalning.

Bra att veta

Det finns gratis gästparkering för er som har bil. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Hotel Steinerwirt. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 50 m

Avstånd till lift 400 m

Avstånd till centrum 400 m

Avstånd till shopping 400 m

Avstånd till skidbuss 400 m

Avstånd till skiduthyrning 400 m

Rum

TV Ja

Minibar Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Bastu Ja

Garage Need to reserve

Lounge Ja

Skidförvaring Ja

Solterrass Ja

SwimmingPool Ja

Visa mer

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum med 1 extrasäng

Härligt rum som är inrett med dusch/wc och en extra säng. Innehåller dessutom alla nödvändiga faciliteter, så som hårtork, minibar och TV.
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Dubbelrum med balkong och 1 extrasäng

Härligt rum inrett med dusch/wc, en extra säng och balkong. Innehåller dessutom alla nödvändiga faciliteter, så som hårtork, minibar och TV.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Enkeltrum

Enkeltrum m. dusch/wc.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Junior Suite

Junior Suite med plats till 4 personer. Inrett med dusch/wc, hårtork, minibar och TV.
Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Suite

Snyggt inrett suite med plats för fyra personer.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd