Zell am Ziller

Totalt
625 km
pister
Blå 169 km
Röda 382 km
Svarta 74 km

Zell am Ziller

Högsta skidåkning
3250 m
Antal liftar
139
Liftkapacitet
268640 per/t
Off-pist
Ja
Längsta nedfart
12 km
Fun-park
Ja

Skidåkning

Barn
Nybörjare
Erfarna
Experter
Off-pist
Snowboard

Byn

Charm
After-ski
Shopping
Matställen

Webcam

Rosenalm

Skidresor till Zell am Ziller

 Zell am Ziller är en populär skidort i Österrike med charm och har ett stort varierande skidområde med skidåkning upp till 3 250 meters höjd. Alltså, Zell am Ziller passar dig som vill fokusera på skidåkningen!

Upptäck över 600 pistkilometer och glaciärskidåkning

Zell am Ziller är en del av skidområdet Zillertal som erbjuder 625 varierande pistkilometer som har backar för var smak och nivå. För att komma till de ta dig runt mellan de olika skidorterna kan du välja att ta liften eller skidbussen. Skidområdet har framförallt röda pister med det finns också andra alternativ allt från mysiga skogspister, breda boulevarder och långa pister.

Ett måste på din skidsemester till Zell am Ziller är ett besök på skidområdets glaciär, Hintertux. Här kan du åka skidor på imponerande 3 250 meters höjd i oslagbar snö och med en fantastisk utsikt över mäktiga alptoppar.

I Zell am Ziller är det bara att välja och vraka mellan varierande pister!

Upplev äkta österrikisk charm på din skidsemester till Zell am Ziller

Du välkomnas av en behaglig österrikisk charm när du ankommer till Zell am Ziller. Byn är liten och har nästan 2 000 invånare året om, det betyder att här finns allt som kan tänkas behövas på en skidresa. Byn som präglas av Tyrolen tillsammans med floden Zeller som slingrar sig igenom dalen sätter ramen till den gemytlig upplevelse. 

Hitta ditt boende i Zell am Ziller

AccommodationTypes

Avstånd

Skidområdet i Zell am Ziller

Skidområdet Zillertal Arena bjuder på 625 km pist fördelat över flera mindre och större områden. Zillertal Arena är ett stort sammanhängande skidområde som består av de tre dalarna; Zell am Ziller, Gerlos och Köningsgleiten. Det finns något för alla smaker och området erbjuder många pister av olika svårighetsgrad. Zell am Ziller är förhållandevis nybörjarvänligt, medan Gerlos och Köningsgleiten har flera svårare pister.

Att komma till Hintertux

För att komma till Hintertux ska man först med tåg till Mayerhofen och därefter tar man en buss (Green-Line) till Hintertux. Det tar ungefär 1 timme och 15 minuter.

Längdskidåkning i Zell am Ziller

I Zell am Ziller finns det 14 km längdspår av olika svårighetsgrader. Det finns även elljusspår om du skulle ha lite extra energi kvar på kvällskvisten, detta hittar du i Bäckenfeld.

Erbjudanden till Zell am Ziller

Få ett reseförslag till Zell am Ziller