Apartement Gabriela-Stumm

Österrike, Zell am Ziller

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartement Gabriela-Stumm

Nyare och fräscht i lugnt område

Välkommen till denna stora och nyare lägenheten, Apartment Gabriela! Denna härlige lägenhet bjuder på fräscha omgivningar i ett lugnt område kallat Stumm.

Läget

Placeringen är lite utanför byn men det fortfarande nära, därav den lugna omgivningen. Det är endast 10 minuters promenad in till centrum och skidbussen stannar precis utanför huset om ni vill slippa gå. Skidbussen går till både Zell am See-området och Kaltenbach-området, i vilka liftkortet gäller. Restaurang och pizzeria ligger inom gångavstånd.

Lägenheten

Lägenheten som har klassisk tyrolerstil är rymlig och 80m2 stor för 6 personer. Det finns tre sovrum, TV, kök med ugn, kaffemaskin och diskmaskin. Det mesta du behöver finns i lägenheten och möjligheterna för mysiga hemmakvällar är stora. Vill ni ha färskt bröd levererat om morgnarna kan det ordnas på begäran.
Till sist finns det gratis parkering och skidkällare. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Zillertal Arena. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist 3000 m

Avstånd till lift 3000 m

Avstånd till centrum 800 m

Avstånd till shopping 800 m

Avstånd till skidbuss 25 m

Avstånd till skiduthyrning 2500 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

4-rumslägenhet (max 6 pers.)

Innehåller 3 dubbelrum, ett stort kök / matsal och badrum och toalett. ca 80 kvm.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Vattenkokare – Ugn – Kylskåp – Brödrost – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd