Apartement Gabriela-Stumm

Österrike, Zell am Ziller

vuxna 6
barn 0
Transport Flyg, Arlanda
Vecka vecka 11 (2022)
Inkvartering Lägenhet
Inkl. 6 dagars liftkort
inkl. transfer
Vår bedömning

Välj rum

12 mar lör
19 mar lör
26 mar lör
2 apr lör
9 apr lör

Alternativ 1

1 x 4-rumslägenhet 6 personer (6 personer)

Se rumsbeskrivning

  • Balkong / Terrass
  • Kylskåp
  • TV
  • Sängkläder
  • Handdukar
  • Ugn
  • Spishäll / platta
  • Vattenkokare
  • Diskmaskin
  • WiFi i lägenhet
12 mar lör
19 mar lör
26 mar lör
2 apr lör
9 apr lör
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt

Fakta

Om Apartement Gabriela-Stumm

Nyare och fräscht i lugnt område

Välkommen till denna stora och nyare lägenheten, Apartment Gabriela! Denna härlige lägenhet bjuder på fräscha omgivningar i ett lugnt område kallat Stumm.

Läget

Placeringen är lite utanför byn men det fortfarande nära, därav den lugna omgivningen. Det är endast 10 minuters promenad in till centrum och skidbussen stannar precis utanför huset om ni vill slippa gå. Skidbussen går till både Zell am See-området och Kaltenbach-området, i vilka liftkortet gäller. Restaurang och pizzeria ligger inom gångavstånd.

Lägenheten

Lägenheten som har klassisk tyrolerstil är rymlig och 80m2 stor för 6 personer. Det finns tre sovrum, TV, kök med ugn, kaffemaskin och diskmaskin. Det mesta du behöver finns i lägenheten och möjligheterna för mysiga hemmakvällar är stora. Vill ni ha färskt bröd levererat om morgnarna kan det ordnas på begäran.Till sist finns det gratis parkering och skidkällare.

Avstånd

Avstånd till pist 3000 m

Avstånd till lift 3000 m

Avstånd till centrum 800 m

Avstånd till shopping 800 m

Avstånd till skidbuss 25 m

Avstånd till skiduthyrning 2500 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

4-rumslägenhet (max 6 pers.)

Innehåller 3 dubbelrum, ett stort kök / matsal och badrum och toalett. ca 80 kvm.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Vattenkokare – Ugn – Kylskåp – Brödrost – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Resplan

Utresa

Avresa 12.03.2022 - 11:50 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 12.03.2022 - 14:15 - Innsbruck
Restid 2:25
Flygnr. SK7857
Terminal Information kommer senare
Flygbolag SAS

Hemresa

Avresa 19.03.2022 - 15:15 - Innsbruck
Ankomst 19.03.2022 - 17:35 - Stockholm, Arlanda
Restid 2:20
Flygnr. SK7857
Terminal Information kommer senare
Flygbolag SAS

Bagageregler


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. 


Skidtransport


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. 


ABS Lavinryggsäck


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord


Det är möjligt att köpa mat tur/retur. Därutöver finns ett mindre utbud av snacks och dryck som kan köpas ombord på flyget. 


Reservera sittplats


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. 


Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen.


På Arlanda sker check-in i terminal 5* På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes

Avstånd