Appartement Regina

Österrike, Zell am Ziller

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Appartement Regina

Trivsamma lägenheter i ett lugnt område endast 250 meter från centrum av Zell am Ziller.

Appartment Regina erbjuder mysigt inredda lägenheter för två till sju personer. Både lägenheterna, loungen och receptionen präglas av en typisk tyrol-stil som gör att du känner dig välkommen.

I den trivsamma loungen kan du slå dig ner och läsa en god bok eller spela spel med vännerna eller familjen efter en lång dag i skidbackarna.

Lägenheterna

Alla lägenheter är inbjudande och komfortabla och har bekväma sittgrupper, kabel-TV, badrum och en eller två soliga balkonger. Lägenheterna är helt rökfria.

Läget

Boendet ligger beläget i en lugn och solig del av Zell am Ziller. Till byns centrum är det endast 250 meter, och dessutom stannar den gratis skidbussen bara 100 meter från boendet – vilket gör placeringen ideal.

Övrigt

Det finns en gratis parkeringsyta precis vid lägenhetshuset. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Zillertal Arena. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Sällskapsdjur på skidresan

Om du vill ta med ditt sällskapsdjur på skidresan är detta boende något för dig. Här är nämligen sällskapsdjur välkomna på förfrågan och mot betalning. Skriv enkelt till oss för prisuppgift.

Appartment Regina har WiFi.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 800 m

Avstånd till lift 800 m

Avstånd till centrum 250 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 150 m

Avstånd till skiduthyrning 800 m

Rum

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Sällskapsdjur Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Baby bed Ja

Lounge Ja

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

2-rumslägenhet för 2-4 personer

2-rumslägenhet på cirka 48 kvm. för upp till fyra personer. Lägenheten består av ett sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med bäddsoffa, en kokvrå, badrum med dusch och toalett och en balkong.
Dusch & Toalett - Balkong - TV - Telefon - Kylskåp - Kaffemaskin - Vattenkokare - Spishäll / Spisplatta - Brödrost

3-rumslägenhet för 2-6 personer

3-rumslägenhet på cirka 58 kvm. för upp till sex personer. Lägenheten består av två sovrum med dubbelsäng, ett vardagsrum med bäddsoffa, en kokvrå, badrum med dusch och toalett och en eller två balkonger.
Dusch & Toalett - Balkong - TV - Telefon - Kylskåp - Kaffemaskin - Vattenkokare - Spishäll / Spisplatta - Brödrost

3-rumslägenhet för 2-7 personer

3-rumslägenhet på cirka 90 kvm. för upp till sju personer i två plan. Lägenheten består av två sovrum, varav det finns en dubbelsäng i det enda och ett dubbelsäng och en enkelsäng i det andra, ett vardagsrum med bäddsoffa, en kokvrå, badrum med dusch och toalett och en balkonger.
Dusch & Toalett - Balkong - TV - Telefon - Kylskåp - Kaffemaskin - Vattenkokare - Spishäll / Spisplatta - Brödrost

AccommodationTypes

Avstånd