Appartements Birkenhof

Österrike, Zell am Ziller

Inkvartering Hotell

Fakta

Om Appartements Birkenhof

I trevliga och lugna omgivningar kan du njuta av skidsemestern i dessa fina, nyrenoverade lägenheter med möjlighet för att få frukostbröd levererat till dörren varje dag.

Låt oss vara helt ärliga. Lägenheterna ligger varken precis vid pisten eller liften men den ligger precis vid en skidbuss som snabbt och enkelt tar dig till skidåkningen och till centrum av byn. Det tar ca 10 minuter med skidbussen till huvudliften Rosenalmbahn.

Lägenheterna på Birkenhof

De nya lägenheterna rymmer 3-6 personer och varierar naturligtvis i storlek därefter. Alla lägenheter har kök med ugn, kylskåp, spis och vattenkokare. De flesta lägenheterna har dessutom diskmaskin och mikrovågsugn, dock inte alla.

Till lägenheterna finns även skidrum med pjäxvärmare i husets källare.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Zillertal Arena. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Frukost till dörren

I lugn och ro kan du stiga upp, öppna dörren och hämta in nybakat frukostbröd. Birkenhofs ägare står nämligen för rundan till bageriet varje morgon och levererar till dörren. Detta är naturligtvis mot extra betalning.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Slopetrotter ser fram emot att träffa dig i Zell am Ziller på vinterns skidsemester.

Avstånd

Avstånd till pist 1000 m

Avstånd till lift 1000 m

Avstånd till centrum 400 m

Avstånd till shopping 500 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 1000 m

Rum

TV Ja

Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt Ja

Reception Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

WiFi Ja

2-rumslägenhet 2-3 personer, 41 kvm

2-rumslägenhet på 41 kvm för 2-3 personer som ligger på bottenvåningen med terrass. Lägenheten består av ett kök, badrum med dusch och toalett samt sovrum med en dubbelsäng och en enkelsäng. I lägenheten finns det TV och WiFi.

Terrass - Sängkläder - Handdukar - Spis - Diskmaskin - Kyl - Frys - Hårtork - Mikrovågsugn - Ugn - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

3-rumslägenhet 4 personer, 45 kvm

3-rumslägenhet på 45 kvm som består av kök, ett sovrum med dubbelsäng och privat badrum, ett barnrum med två enkelsängar och privat badrum. I lägenheten finns det TV och WiFi. Lägenheten har inte balkong.

Sängkläder - Handdukar - Spis - Diskmaskin - Kyl - Frys - Hårtork - Mikrovågsugn - Ugn - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

3-rumslägenhet 4 personer, 50 kvm

3-rumslägenhet på 50 kvm för 4 personer som ligger på bottenvåningen med terrass. Lägenheten består av ett kök, badrum med dusch och toalett samt två sovrum med dubbelsängar och TV. I lägenheten finns det WiFi.

Terrass - Sängkläder - Handdukar - Spis - Diskmaskin - Kyl - Frys - Hårtork - Mikrovågsugn - Ugn - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet 6 personer, 65 kvm

4-rumslägenhet på 65 kvm för 6 personer som består av tre dubbelrum, två badrum, kombinerat kök/vardagsrum och balkong. I lägenheten finns det TV och WiFi. Lägenheten har balkong.

Balkong - Sängkläder - Handdukar - Spis - Diskmaskin - Kyl - Frys - Hårtork - Mikrovågsugn - Ugn - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd