Hotel Tuxerhof

Österrike, Zell am Ziller

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Tuxerhof

Vi har nog alla varit med om jobbiga grannar men här tror jag inte du kan drömma om en bättre granne – liften! 25 meter från det lyxiga och 4-stjärniga hotellet hittar du nämligen liften så du är igång med skidåkningen innan du hinner räkna till tre – varje morgon!

Inte nog med det. När skiddagen går mot sitt slut kan du nästan åka hela vägen till dörren. Närmsta pist ligger bara 150 meter därifrån. När du bor här kan man säga att du får 100 % skidåkning!

Skidsemester med wellness

Hotel Tuxerhof är ett nyare hotell och riktigt fint. Här hittar du allt du drömmer om på skidsemestern! Bland annat finns här en stor wellnessavdelning med finsk bastu, örtbastu, ångbastu, avslappningsrum och terrass. Här får du panoramautsikt över Zillertal-bergen. Wellness är öppet varje dag kl 16:00-19:30.

Bränn det sista med fitness

Sportentusiaster som inte bränt all energi i pisten kan få ut det sista i hotellets mindre motionsrum. Här hittar du ett löpband, en motionscykel och ett multi-gym.

Skidsemester med halvpension för stora och små

När du bor på Hotel Tuxerhof behöver du inte tänka på att laga mat. Allt boende här inkluderar nämligen halvpension så både frukost och kvällsmat serveras åt dig varje dag!

På hotellet är både stora och små skidåkare välkomna. De små kan leka i lekrummet medan de vuxna njuter av en god drink i hotellets bar och lounge.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Zillertal Arena. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa. 

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.  

Team Slopetrotter ser fram emot att välkomna dig till Zell am Ziller!

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 25 m

Avstånd till centrum 900 m

Avstånd till shopping 800 m

Avstånd till skidbuss 25 m

Avstånd till skiduthyrning 150 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnvänligt Ja

Bastu Ja

Fitnessrum Ja

Lekrum Ja

Reception Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Visa mer

Spa-behandlingar: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Enkelrum

Fint rum med enkelsäng och badrum med dusch och toalett. De flesta rum har balkong.

Sängkläder - Handdukar - Hårtork - Kyl - Safe - Badrum & toalett - TV - Wi-Fi

Dubbelrum

Bekvämt dubbelrum med dubbelsäng och möjlighet för en extrasäng till barn i form av en bäddsoffa. Badrum med dusch och toalett. De flesta rum har balkong.

Sängkläder - Handdukar - Hårtork - Kyl - Safe - Badrum & toalett - TV - Wi-Fi

AccommodationTypes

Avstånd