Landhaus Kupfner

Österrike, Zell am Ziller

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Landhaus Kupfner

På Landhaus Kupfner finns stora och fina lägenheter med balkong - precis vid gondolen i Zell am Ziller.

Stora lägenheter med riktigt bra läge

När du bor på Landhaus Kupfner har du nära till det mesta – inte minst till skidåkningen. Liften ligger nämligen praktiskt taget på husets bakgård. Från lägenheternas stora balkonger kan du till och med nynna med i musiken som spelas i liftgubbarnas stugor.

På Landhaus Kupfner finns det två stora lägenheter av god standard. Den ena lägenheten är hela 95 kvm stor med plats för 9 personer och den andra lägenheten är 72 kvm med plats för 8 personer. Det finns ett uppehållsrum i husets bottenvåning vilket är perfekt för större sällskap som vill umgås efter en dags skidåkning.

Bra att veta

Tar du bilen till Zell am Ziller så finns det parkering i anslutning till boendet. Det finns även skidförvaring till er skidutrustning.

Avstånd

Avstånd till pist 50 m

Avstånd till lift 20 m

Avstånd till centrum 1000 m

Avstånd till shopping 1000 m

Avstånd till skidbuss 20 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

Ja

Kökshanddukar Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Barnsäng Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt Ja

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

4-rumslägenhet (max 8 pers.)

Lägenhet som består av ett sovrum med tre sovplatser, ett sovrum med fyra sovplatser, två badrum med dusch/wc, ett uppehållsrum med en sovplats och ett kök.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis – Diskmaskin – Frys - Ugn - Kylskåp - Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet (max 9 pers.)

Lägenhet som består av tre sovrum varav ett med separat ingång, två badrum med dusch/wc och kök/uppehållsrum med två sovplatser.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis – Diskmaskin – Frys - Ugn - Kylskåp - Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd