Landhaus Kupfner

Österrike, Zell am Ziller

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Landhaus Kupfner

På Landhaus Kupfner finns stora och fina lägenheter med balkong - precis vid gondolen i Zell am Ziller.

Stora lägenheter med riktigt bra läge

När du bor på Landhaus Kupfner har du nära till det mesta – inte minst till skidåkningen. Liften ligger nämligen praktiskt taget på husets bakgård. Från lägenheternas stora balkonger kan du till och med nynna med i musiken som spelas i liftgubbarnas stugor.

På Landhaus Kupfner finns det två stora lägenheter av god standard. Den ena lägenheten är hela 95 kvm stor med plats för 9 personer och den andra lägenheten är 72 kvm med plats för 8 personer.

Bra att veta

Tar du bilen till Zell am Ziller så finns det parkering i anslutning till boendet. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Zillertal Arena. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen  

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Det finns även skidförvaring till er skidutrustning.

Avstånd

Avstånd till pist 50 m

Avstånd till lift 20 m

Avstånd till centrum 1000 m

Avstånd till shopping 1000 m

Avstånd till skidbuss 20 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

Ja

Kökshanddukar Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Baby bed Ja

Barnvänligt Ja

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

3-rumslägenhet (max 8 pers.)

Lägenhet som består av to sovrum med tre sovplatser, ett sovrum med fyra sovplatser, två badrum med dusch/wc, ett uppehållsrum med to sovplats och ett kök.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis – Diskmaskin – Frys - Ugn - Kylskåp - Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

4-rumslägenhet (max 9 pers.)

Lägenhet som består av tre sovrum varav ett med separat ingång, två badrum med dusch/wc och kök/uppehållsrum med två sovplatser.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spis – Diskmaskin – Frys - Ugn - Kylskåp - Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd