Sista minuten Alperna - Skidresor och restresor till Österrike, Frankrike och Italien.

Sista minuten till Alperna - skidresor och restresor till Alperna

Under hela skidsäsongen arrangerar Slopetrotter billiga skidresor och sista minuten skidresor till skidparadis i Österrike, Italien och Frankrike. När du reser med oss kan du alltid förvänta dig alpresor av mycket hög kvalitét och god service till marknadens bästa priser. Bara för att det är en sista minuten Alpresa betyder inte det att du måste kompromissa med kvaliteten på skidorten.

Det finns flera fördelar när du väljer en sista minuten skidresa till Alperna. För det första så är valet av skidort flexibelt på sista minuten skidresor. För det andra så är tiden för din skidresa flexibel, du kan välja att åka skidor i Alperna när det passar dig. För det tredje så finns det en god möjlighet att spara pengar på din sista-minuten-resa till Alperna.

Restresor och sista minuten skidresor till Alperna

Oavsett om du beställer en sista minuten skidresa eller en vanlig skidresa hos oss, så ska vi göra allt vi kan för att de ska bli ett minne för livet. Åker du till Alperna så får du skidåkning av allra högsta klass och du blir verkligen utmanad i din skidåkning. Förhoppningsvis så bjuds det också på fint väder under din vistelse.

Slopetrotter Skitours har kontinuerligt ebjudanden för en bra restresa till Alperna. Nedan finner du ett urval av våra aktuella sista minuten skidresor och restresor till Alperna. Alla priser nedanför är inklusive boende, liftkort och den nämnda transporten. Boka din skidsemester redan i dag!

Vi har hittat 0 skidresor med rabatt

LOADER

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.