Skidresa vecka 1

Börja året med en skidresa Skidresa vecka 1

VARFÖR SKIDRESA VECKA 1?

De flesta har inte riktigt hunnit återhämta sig från nyårsfirandet. De som har firat nyår i Alperna är igång med att packa väskorna och resa tillbaka till Sverige. Det är då ni kommer och tar över pisterna - och har dem i stort sett för er själva.

ÅRETS FÖRSTA VECKA I PISTEN

Vecka 1 är starten på lågsäsongen i Alperna, och det är massa plats i pisten. Snön är av fantastisk kvalitet och priserna är härligt låga.

Inte nog med att det är stor chans att du är allra först i pisten på morgonen, det är även stor sannolikhet att du är den allra första i din bekantskapskrets som reser på skidsemester i år - om du inte reser tillsammans med vännerna förstås!

3 DAGARS SKIDÅKNING

Håller ditt sug efter skidåkning på att gå fullständigt överstyr men du har inte möjlighet att åka iväg en hel vecka på skidsemester? År 2023 är vecka 1 en kortvecka - i alla fall när det gäller våra skidresor. I vinter har du med andra ord möjligheten att kicka igång det nya året med en kort skidresa vecka 1.

HÅLL NYÅRSLÖFTET

Det är nu du kan hålla ditt nyårslöfte och oavsett vad ditt löfte handlar om är det alltid roligare att hålla det med skidor under fötterna.

Vi har många resmål i Italien och Österrike att välja mellan när du vill åka på en paketresa till Alperna. Res ner till snön och njut av de härliga pisterna.

Åk på skidresa till Italien vecka 1

Åk på skidresa till Österrike vecka 1

Få ett reseförslag på skidresan vecka 1

Vill du åka på en skidresa till Alperna vecka 1?

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med ett reseförslag!

Det tar bara en minut, kostar ingenting och du binder dig inte till något.