Skidåkning offpist

Billiga skidresor i januari och februari i vecka 2 till 6

Skidresor tidigt på säsongen har många fördelar. Snön är oftast bäst dessa veckor på säsongen, så är du redo för massor av skidåkning så är vecka 2-6 något för dig. Dessutom så är dessa veckor också billigare än de klassiska sportlovsveckorna. Det är också tidigt på säsongen som vi erbjuder flest kortresor, så om företaget eller grabbresan ännu inte är bokad så är detta ett bra bud.

Det kan såklart också vara så att du tycker att familjen ska skämmas bort med en skidresa utanför högsäsongen. Därför är de första veckorna på säsongen något att rekommendera.

Guide udsigt

Våra tips på resor i de första veckorna på säsongen

Kortresa till Saalbach och Bad Gastein

I vecka 3 erbjuder vi kortresor till er som gärna vill åka skidor men inte har möjlighet att avsätta en hel vecka. Både Saalbach och Bad Gastein är perfekt för uppehåll med 3 övernattningar och erbjuder härlig skidåkning och klassisk österrikisk afterski. Se mer här 

De italienska Alperna 

De italienska Alperna bjuder på breda boulevardpister, läcker mat och äkta italiensk idyll. Livigno, Canazei och Cervinia har allt detta gemensamt. Utöver detta så ligger destinationerna högt och har därför en stor snösäkerhet. Se mer här

Glaciärskidåkning

Vill du vara helt säker på att det finns tillräckligt med snö för att uppfylla ditt behov av skidåkning? Så borde du se på våra destinationer med glaciärskidåkning. Sölden, Passo Tonale, Zell am See och Zell am Ziller är några av de destinationer som erbjuder glaciärskidåkning. Att åka skidor på över 3.000 meter är något som man bara MÅSTE testa.

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!