Följ Slopetrotter och livet i Alperna på sociala medier

Nyheter och erbjudanden på skidresor på Facebook

Det lättaste sättet att hålla sig uppdaterad med det senaste från Alperna och Slopetrotter är att följa oss på vår Facebooksida, Slopetrotter Skitours. Här får du med jämna mellanrum uppdateringar om nyheter, tips till skidsemestern, snöstatus från Alperna och de senaste bilderna från våra olika destinationer. Du kan också räkna med att se några grymma skidfilmer och få inspiration till skidsemestern. På Facebook berättar vi också gärna när vi har några extra bra erbjudanden och sista minuten-resor till Alperna.

Slopetrotter Social media

Följ livet i Alperna på Instagram

Du kan följa med i livet i Alperna på vår Instagram, @slopetrotter. Under hela säsongen kan du ta del av härliga skidbilder, filmer och bra tips direkt från våra guider på destinationerna.

Du är också mer än välkommen att dela dina skidbilder med oss! Det gör du genom att använda hashtagget #slopetrotter - så kan både vi och andra som är intresserade av skidåkning följa med. Vi tycker att det är kul att få följa med och vi vill gärna se hur det ser ut på just din skidsemester.

Slopetrotter på sociale medier

Guidernas Facebooksidor

Är det en specifik destination som du gärna vill läsa mer om eller se mer av? Kanske är det ditt favoritskidområde, eller den destination som du ska till i år? Då kan du också följa våra guider på respektive destination på deras egna Facebooksidor. Här uppdaterar guiderna allt från bilder och om veckans program till väderutsikter eller bra tips om området. Om du har frågor kan du också skriva ett meddelande direkt till guiderna.

Du hittar destinationernas Facebooksidor genom att söka på “Slopetrotter” + destination, t.ex. Slopetrotter Canazei.

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!