Skidskola och undervisning i Alperna

Skidskola för alla

Slopetrotter Skitours erbjuder skidskola för alla. Det finns något för dig, oavsett din nivå. Skidskola är det ultimala komplementet på din skidresa då det alltid finns möjlighet att utvecklas. 

På alla våra resmål har vi bra samarbetspartners som vill göra sitt yttersta för att din skidåkning skall bli så bra som möjligt. På många resmål är skidlärarna skandinavisk talande, detta i bl.a. Wagrain och Passo Tonale. På de övriga resmålen brukar undervisningen generellt vara på engelska. I samband med detta vill vi även påpeka att barn (även vuxna) primärt lär sig visuellt så oavsett språkbruk brukar inlärningen flyta på fint.

Skidskola i Alperna

Skidskola för barn

Normalt så har skidskolorna en åldersgräns på 4 år. Här blir barnen mottagna av skidlärare som har stor kompetens och har sitt arbete till en livsstil.  På många av våra resmål så ordnar även skidskolan med mat och dricka under dagen så att föräldrarna kan vara ute i backen och njuta av lite egen tid i pisterna.

I Wagrain, Sölden, Zell am See och Zell am Ziller är det möjligt att få en skandinavisk skidlärare till barnen. Men kom ihåg att undervisningsspråket inte är viktigt om ditt barn lär sig åka skidor eller inte. Oavsett ålder lärs skidåkning alltid bäst när det blir visat och inte förklarat. 

Skidskola för vuxna

På alla våra destinationer föregår undervisningen oftast på engelska. Som nämnt ovanför är det viktigt att komma ihåg att skidåkning lärs bäst visuellt och inte verbalt.

Välj en destinationer nedanför och läs mer om möjligheterna för skidskola på de olika skidområderna. 

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!