Bila till Alperna

Kör själv till Alperna

Bila i ditt egna tempo till skidsemestern

Om du tycker det är skönt att åka på skidresa i ditt egna tempo, rekommenderar vi att ta en kör själv resa till Alperna.

Det är många fördelar med kör själv skidresor till Alperna. Du kan själv bestämma när du ska resa på dagen, du har inga bagagerestriktioner att ta hänsyn till och kan ta med både alpinskidor och längdskidor. Du har inga tider att passa, du kan stanna till var du vill och kanske finns det saker på vägen ner som du planerar att stanna och titta på? Hela bilresan till alperna kan bli ett äventyr för sig.

En annan fördel med att köra ner själv på skidresan är att man istället för att ha 6 skiddagar, har möjlighet för att ha hela 8 skiddagar.

Körvägledning

Vi hjälper dig med körvägledning (du får den skickad till dig senast åtta dagar före avresa), kontaktinformation till guiden på destinationen samt annan relevant information i förbindelse med skidresan.

När du väl kommer ner med bilen på destinationen där du ska vara på din skidsemester, så kommer våra guider redan ha liftkort och allting annat förberett till dig. Det enda du behöver göra är att njuta av semestern och låta våra guider sköta resten.

Senast 8 dagar före avresa får ni en körvägledning skickad till er.  

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!