Hotel Mühlpointhof

Österrike, Lofer

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Mühlpointhof

Detta hotell har en tydlig familjeprofil och erbjuder en stor spa-avdelning och gratis frukost.

Familiehotel Mühlpointhof har ett centralt läge i Lofer, och du har 5 minuters promenad till skidområdet Loferer Alm. Utöver utförsåkning har du här även nära till fina längdspår.

Hotellet erbjuder 35 hotellrum med plattskärms-tv, balkong och tillgång till wifi. Alla hotellrum har värdeförvaringsskåp och hårtork. Städning erbjuds dagligen och allergitestade sängkläder kan fås på begäran.

Maten på hotellet

Om morgonen kliver du upp till en stor frukostbuffé som gör dig klar till en dag i backarna. Under eftermiddagen serveras det mellan kl. 14.00 - 17.00 eftermiddags-mål, som består av soppa/bröd/frukt och kaka. Till kvällen slår du dig ned till en 4-rätters meny, det finns även en barnmeny för de små.

Mellan kl. 09.00 om morgonen till 21.00 på kvällen bjuder hotellet på alkoholfria drycker i form av kaffe/te/juice och saft till alla gäster.


Wellnessområde samt SPA-faciliteter

På hotellet hittar du ett nytt 600m2 stort wellnessområde med ett stort relaxområde där du kan slappna av tillsammans med familjen. Här finns både inomhus – och utomhuspool med termiskt mineralrikt vatten. I relaxområdet kan du även njuta av ångbastu, infraröd bastu samt en Feng Shui trädgård.

Hotellet erbjuder även en mängd olika massage - och kroppsbehandlingar mot betalning. Om du skulle ha krafter kvar efter en dag på skidor har hotellet även ett gym som är gratis för gästerna att nyttja.

Extra information

Kommer du till Mühlpointhof med bil erbjuder hotellet privat parkering i anslutning till hotellet. Även skidförvaring samt bagageförvaring finns på hotellet.

Avstånd

Avstånd till pist 350 m

Avstånd till lift 350 m

Avstånd till centrum 50 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

WiFi Ja

Hårtork Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Faciliteter

Bastu Ja

Fitnessrum Ja

Halvpension Ja

Husdjur 7€ pr. dag

Jacuzzi Ja

Reception Ja

Visa mer

Skidförvaring: Ja

Skidförvaring vid liften (gratis): Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes

Avstånd