Nära pisten

Bo nära pisten under skidsemestern Ski-in/ski-out under skidresan

Är du först ut i backen och sist hem när du är på skidsemester?

Då är ski-in/ski-out något för dig! För många är avståndet till pisten något av det allra viktigaste vid val av skidresa. En del gånger är till och med val av skidort underordnat, bara man kan vara säker på att få ett boende med ski-in/ski-out. Vi har skidorter i både Italien och Österrike där du bor ruggigt nära skidåkningen.  

 

Vart bor jag närmast pisten?

Alla våra förslag här nedanför ligger mindre än 100m till pisten. Några ligger så nära att det är ski-in/ski-out. Låt dig inspireras av erbjudandena och om du vill ha fler förslag är du mer än välkommen att kontakta oss här.

Läs mer om ski-in/ski-out

Boenden i Alperna med ski-in/ski-out

Kom snabbt ut i pisten Underlätta för dig själv med ski-in/ski-out

Slipp släpa skidutrustning

Var hotellet eller lägenheten ligger borde inte undervärderas när du bestämmer ramarna för din nästa skidsemester. Bara tanken att släpa på en hel familjs skidutrustning fram och tillbaka från pisten kan vara ångestframkallande för många!

Onödig irritation, alltför mycket att släpa på och svett som rinner redan innan man nått fram till liftarna är ett sätt man helst inte startar skiddagen på. Lösningen på det? Ski-in /ski-out.

Termen är rätt självförklarande, du kan klicka på dig dina skidor närmast utanför dörren och lätt glida mot liftkön.

Många av våra gäster prioriterar denna sorts boende mycket högt, och det gör vi också! Därför uppdaterar vi kontinuerligt vårt utbud med ski-in/ski-out alternativ nära pist och lift.

 

Billig ski-in/ski-out i Alperna

Efterfrågan på boenden nära skidåkningen i Alpena är stor, vilket är förståeligt. Vem vill inte kunna klicka på sig skidorna precis utanför dörren och med ett "vipps" vara klar för en dag i backen? För att inte tala om känslan när dagen lider mot sitt slut och istället för att släpa på skidutrustning kunna glida hela vägen hem på skidor. 

Av den anledningen arbetar vi hårt för att kunna erbjuda ski-in/ski-out boenden i Alperna till ett billigt pris.

Få reseförslag på en skidresa med ski-in/ski-out

Låt oss hjälpa dig med att hitta ett bra boende till dig - nära pisten!

Fyll enkelt i formuläret nedan så hjälper vi dig med att skräddarsy en resa efter dina önskemål.