Pension Villa Cornelia

Österrike, Sölden

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Pension Villa Cornelia

På Pension Villa Cornelia bor ni enkelt men trevligt, nära det mesta i Sölden.

Välkommen till Villa Cornelia! Detta är ett autentiskt pensionat med kvartspension för dig som vill bo i hjärtat av Sölden.

LägeHär bor du nära till Söldens vackra skidsystem. Efter endast 500 meter från huvuddörren når du närmaste skidlift. Skidbussen, som är gratis, stannar cirka 150 meter från pensionatet. Dessutom har du från Villa Cornelia nära till Söldens pizzerior, restauranger och barer.

Rum med god frukostbufféFör alla gäster ingår det frukost. Här serveras en härlig frukostbuffé varje morgon i husets charmiga uppehållsrum. Rummen på Villa Cornelia är enkla, men mysiga och det finns gratis wi-fi för alla.

Avkoppling med bastuEfter en lång dag i backen kan ni koppla av i pensionatets wellness-område med liggstolar samt bastu. Detta är öppet och gratis för alla gäster.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Pension Eden och Camping Sölden. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen


Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ha en riktigt trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 450 m

Avstånd till centrum 50 m

Avstånd till skidbuss 150 m

Avstånd till skiduthyrning 300 m

Rum

TV Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

Dubbelrum m. dusch/wc

Dubbelrum m. dusch/wc.
Sängkläder - Dusch och toalett - TV 

Enkeltrum

Enkeltrum m. dusch/wc.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Handdukar - TV 

AccommodationTypes

Avstånd