Hotel Kertess

Österrike, St. Anton

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Hotel Kertess

4-stjärniga Hotel Kertess ligger i utkanten av St. Anton i lugnare omgivningar. Här hittar du fin wellness och en fantastisk utsikt över de vackra Rendl-bergen.

Hotel Kertess är ett klassiskt och traditionellt hotell i en lite lugnare del av St. Anton. En knappa 15 minuters promenad tar dig till centrum och skidåkningen. Men oroa dig inte, skidbussen går precis utanför hotellet om du inte vill gå.

Rummen

På hotellet hittar du bland annat dubbelrum och familjerum som är ljusa och traditionellt inredda. I alla rum hittar du TV, WiFi och hårtork.

Wellness

Efter en lång dags skidåkning finns det få saker som är bättre än lite härlig avslappning. Hotell Kertess har nämligen en fin wellnessavdelning där du kan mjuka upp kroppen i den finska bastun, ångbastun, inomhuspoolen eller bara slappna av i wellnessavdelningens avslappningsrum. Wellnessavdelningen är öppen varje dag kl 08:00-20:00.

Halvpension

På Hotel Kertess ingår frukost & middag i priset. Varje morgon serveras en ordentlig frukost för att du ska orka med dagens aktiviteter. Efter en lång dag i backen och lite skön avslappning på wellnessavdelningen är det bara att glida ner i den trevliga restaurangen och njuta av den goda middagen. Har du lite krafter kvar efter det så rekommenderar vi dig att ta en god drink i hotellets bar innan det är dags att gå till sängs inför morgondagens aktiviteter.

Skidförvaring

På hotellet finns det ett skidrum med pjäxvärmare. Om du vill slippa släpa skidorna så finns det en extern skidförvaring vid liften. Skidförvaringen är gratis.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid livsmedelsaffären Billa. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Slopetrotter ser fram emot att träffa dig på din skidsemester i St. Anton!

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 800 m

Avstånd till lift 800 m

Avstånd till centrum 1000 m

Avstånd till shopping 500 m

Avstånd till skidbuss 10 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu Ja

Reception Ja

Skidförvaring vid liften (gratis) Ja

Spa-behandlingar Ja

SwimmingPool Ja

Wellness Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Enkelrum

Enkelrum med eget badrum.

Sängkläder - Hårtork - Badkar eller dusch - Toalett - Telefon - Handdukar - TV

Dubbelrum

Dubbelrum med eget badrum.

Sängkläder - Hårtork - Badkar eller dusch - Toalett - Telefon - Handdukar - TV

Familjerum med 1 extrasäng

Familjerum med eget badrum och möjlighet till 1 extrasäng.

Sängkläder - Hårtork - Badkar eller dusch - Toalett - Telefon - Handdukar - TV

AccommodationTypes

Avstånd