Casa Silvia

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Silvia

Nära liften i den sydliga delen av Livigno

Välkommen till Casa Silvia i Livigno! Detta boende ligger i den sydligaste delen av byn med endast ett kort avstånd till liften Carosello 3000.

Läget

Mindre är 300 meter från huset ligger liften Carosello 3000 som är en gondol och tar dig upp på berget och skidåkningen. Härifrån kan du se hela vägen till de Schweiziska bergen. Dessutom ligger en av byns absolut bästa afterskibar precis i närheten av Casa Silvia. Cirka 200 meter från byggnaden har du skidbussen som tar dig runt hela byn som består av en rad olika butiker, restauranger och barer. Skidbussen i Livigno är helt gratis!

Lägenheterna

Lägenheterna har tre rum (76 kvm) och rymmer 4-5 personer. De är byggda i klassisk italiensk stil och de är alla stora och rymliga. De består av vardagsrum, eget kök med spis, ugn, kylskåp och diverse utrustning. Dessutom finns badrum/toalett, tvättmaskin och altan där du kan njuta av solen och den friska alpluften.

Bra att veta

Livigno är en tullfri by med massa butiker som har riktigt bra priser på välkända märken och kvalitetsprodukter. Kom dock ihåg att läsa tullreglerna innan du låter plånboken bli varm.Det ingår gratis parkering för er med bil.Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 350 m

Avstånd till lift 350 m

Avstånd till centrum 1500 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 200 m

Avstånd till skiduthyrning 350 m

Rum

TV Ja

WiFi Ja

Mat och dryck

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurang Nej

Faciliteter

Apartment Ja

Balkong / Terass Ja

Handdukar Ja

Kylskåp Ja

Skidförvaring Ja

Slutstädning Ja

Visa mer

Spishäll / platta: Ja

Sänglinne: Ja

Tvättmaskin: Ja

Ugn: Ja

Vattenkokare: Ja

WiFi i lägenhet : Ja

3 rum 4 personer

Lägenheterna har tre rum (60 kvm) och rymmer 4-6 personer. Här har ni en mysig balkong att njuta på efter en lång skiddag samt 2 sovrum (1 dubbelsäng, 1 med våningssäng), vardagsrum m. bäddsoffa och badrum. Köket är utrustat med spis, ugn, kylskåp och diverse utrustning. Lägenheterna är dessutom utrustade med TV och tvättmaskin. Gratis parkering ingår.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / spisplatta – Ugn - Kylskåp - Handdukar – TV - Tvättmaskin - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd