Hotel Federia

Italien, Livigno

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Federia

Välkommen till Hotel Federia där du bor bekvämt och nära både skidåkningen och byn.

Belägenhet

Hotel Federia är det perfekta valet för dig som vill bo nära både pisterna och Livignos livliga bycentrum. Det charmiga lilla hotellet är omgivet av en lugna omgivningar, samtidigt som det ligger inom bekvämt avstånd från bylivet och med pisterna bara runt hörnet.

Skidåkning når du smidigt under din vistelse då det bara är 100 meter till pisten och Cassana-liften som tar dig upp i det fantastiska skidområdet. Du behöver alltså inte kånka på dina eller någon annans skidor särskilt långt.

För den som vill utforska allt som Livignos by har att erbjuda, behöver du inte ta långa promenader. Du hittar ett rikt utbud av både italienska och internationella restauranger, mysiga barer, butiker och mataffärer endast 200 meter från Hotel Federia.

Maten under din skidresa

På Hotel Federia ingår halvpension, vilket innebär att du slipper tänka på eller planera för varken frukost eller middag. På morgonen kan du enkelt slå dig ner i hotellets restaurang och njuta av den inbjudande frukostbuffén som ger dig massor av energi till dagens carvingsvängar. På kvällen väntar en läcker 3-rättersmeny som garanterar att du går till sängs nöjd och belåten.

Hotell med italiensk atmosfär

När du stiger in på Hotel Federia möts du direkt av den genuina italienska atmosfären. Rummen är charmigt och enkelt inredda, men har allt du behöver för en lyckad skidresa till Livigno.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Nortlander önskar dig en fantastisk skidresa i Livigno och på Hotel Federia!

Avstånd

Avstånd till pist 100 m

Avstånd till lift 100 m

Avstånd till centrum 200 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 25 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Reception Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

WiFi (mot betalning) fee at the hotel

Dubbelrum Standard

Dubbelrum med eget badrum och möjlighet för en extra sovplats.
Sängkläder - Hårtork - Dusch & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - WiFi (mot betalning)

AccommodationTypes

Avstånd