Residence Doss

Italien, Livigno

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Residence Doss

Välkommen till Livigno och Residence Doss. Här bor du med utsikt mot liften.

Med bara 80 meter till den närmsta liften, Doss, kommer du snabbt och enkelt i backen varje dag. Pisterna är välpreparerade varje morgon så med detta korta avstånd finns det ingen anledning att inte vara först i backen. Det finns bra skidåkning i både Carosello och Mottolino.

Lägenhet med plats för alla


Det är plats för hela gänget i lägenheterna på Residence Doss, oavsett om det är familjen eller vännerna som följer med på resan. I lägenheten är det plats för sex sovande gäster så om du reser med familjen är det bara att ta med svärföräldrarna också. Lägenheten ligger på första våningen och är 58 kvm stor fördelat på två sovrum, ett allrum med bäddsoffa, välutrustat kök, badrum med dusch och en härlig balkong i söderläge. Här finns gott om plats för avslappning efter en lång dags skidåkning.

När du kommer hem efter en lång dag i backen finns det möjlighet för att förvara skidorna i husets skidrum. Det finns en privat parkering vid Residence Doss som du kan använda om du ankommer till Livigno i bil. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Bikelivigno. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Här är det nära det mesta


Residence Doss är ett lägenhetskomplex som ligger i lugna omgivningar i “San Rocco”-området med ca 1,2 km till Livignos pulserande centrum. Med knappt 20 meter till närmsta busshållplats kommer du snabbt och smidigt till centrum.

Om du vill börja dagens skidåkning vid en annan lift än Doss är det enkelt att ta shuttlebussen utan att behöva gå allt för långt i pjäxorna. Den tar dig snabbt till bland annat Carosello 3000.

Du behöver däremot inte ta bussen in till centrum för att hitta allt det bra som Livigno har att erbjuda. Bara 50 meter från huvuddörren hittar du livsmedelsbutiker med italienska specialiteter, restauranger, shopping och barer.


Vi ser fram emot att välkomna dig och ditt resesällskap till Livigno!

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 300 m

Avstånd till skidbuss 20 m

Rum

TV Ja

Ingen slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnsäng € 105 / week (0-1 years)

Skidförvaring Ja

3-rumslägenhet 6 personer

3-rumslägenhet med plats för 6 personer.

Kök - TV - Wi-Fi

AccommodationTypes

Avstånd