Aparment Garni Almfried

Østrig, Ischgl

Inkvartering Hotell

Fakta

Om Aparment Garni Almfried

Välkommen till det charmerande Garni Almfried med klassiskt vacker inredning. Detta trevliga och familjedrivna hus ligger mitt i Ischgl.

Läge/Omgivning

Garni Almfried ligger i lugna omgivningar mitt i centrum av Ischgl bredvid byns vackra kyrka. Garni Almfrieds centrala placering gör att lift, pist och byns trevliga gågata nås på 2 minuter till fots. En hiss tar er enkelt ned till Fimba-banan, utgångspunkt för dagens äventyr i det härliga Silvretta-området. Ett stort utbud av restauranger samt en större matbutik ligger precis runt Almfried.

Trevliga lägenheter

Garni Almfried bjuder på trevliga studiolägenheter och den trevliga familjen Salner tar hand om sina gäster och ser till att ni får en behaglig vistelse. Alla lägenheter har ett större rum med matplats och tre sovplatser, separat kök, badrum samt TV. Det erbjuds även dubbelrum utöver lägenheterna.
Det ingår frukost för alla som bokat hotellrum och inte lägenhet. Däremot går det att köpa till frukost på plats om så önskas.

Övrigt

För dig som anländer med bil erbjuds gratis parkering.
Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 25 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

WiFi Nej

Mat och dryck

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurang Nej

Faciliteter

Diskmaskin Ja

Handdukar Ja

Kaffemaskin Ja

Kylskåp Ja

Parkering Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Visa mer

Slutstädning: Ja

Sänglinne: Ja

Vattenkokare: Ja

WiFi (mot betalning): Ja

Studiolägenheten till 3 personer i husets undervåning.

Lägenheten består av ett större rum med 3 sovplatser, matplats och tv, separat kök, samt dusch och toalett. På grund av att lägeheten ligger lågt belägen så är inkommande ljus i lägenheten begränsat.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spisplatta – Diskmaskin – Miniugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Vattenkokare – WiFi (extra kostnad)

AccommodationTypes

Avstånd