Apartment Rätikon

Österrike, Ischgl

vuxna 5
barn 0
Transport Flyg, Arlanda
Vecka vecka 13 (2023)
Inkvartering Lägenhet
Inkl. 6 dagars liftkort
inkl. transfer
Vår bedömning

Välj rum

25 mar lör
1 apr lör
8 apr lör
15 apr lör
22 apr lör

Alternativ 1

1 x 2-rumslägenhet 5 personer (5 personer)

Se rumsbeskrivning

  • Kylskåp
  • Safe
  • TV
  • Mini ugn
  • Spishäll / platta
  • Diskmaskin
  • WiFi i lägenhet
  • Dusch
  • Toalett
25 mar lör
1 apr lör
8 apr lör
15 apr lör
22 apr lör
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt
Slutsålt

Fakta

Om Apartment Rätikon

Apartment Garni Rätikon är ett trivsamt boende, som har ett optimalt läge i början av Ischgls by nära till det fantastiska skidområdet.

I början av Ischgl ligger Garni Rätikon och du har bara några få minuters promenad till den nya Pardatschgrat-gondolen, pisterna, skiduthyrningen, afterski och butiker.

Läget sätter ramarna för en perfekt skidresa, där du har det mesta inom gångavstånd.

Trevliga lägenheter

Garni Rätikon bjuder på trivsamma och rymliga lägenheter i äkta österrikisk alpstil. Alla lägenheter har kök, badrum och TV och det erbjuds även internet mot avgift.

Spa-avdelning och avkoppling

På Hotel Garni Rätikon finns en spaavdelning dit Apartment Rätikons gäster välkomnas. Här kan ni koppla av i bastun och ångbastun efter en lång dag på pisten.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi önskar er en trevlig skidresa!

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 200 m

Avstånd till shopping 150 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 150 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Miniugn Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

2-rumslägenhet för max 5 personer


Lägenhet för upp till fem personer och et badrum. Välutrustat kök och vardagsrum med öppen planlösning och en dubbelsäng. Ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng.

TV - Spishäll / spisplatta - Kaffemaskin - Vattenkokare - Mikrovågsugn - WiFi (mot tillägg) - Frys - Kylskåp - Telefo

Resplan

Utresa

Avresa 25.03.2023 - 11:50 - Stockholm, Arlanda
Ankomst 25.03.2023 - 14:15 - Innsbruck
Restid 2:25
Flygnr. SK7857
Terminal Information kommer senare
Flygbolag SAS

Hemkomst

Avresa 01.04.2023 - 15:15 - Innsbruck
Ankomst 01.04.2023 - 17:35 - Stockholm, Arlanda
Restid 2:20
Flygnr. SK7857
Terminal Information kommer senare
Flygbolag SAS

Bagageregler


1 stk incheckat bagage, max. 15 kg. Tillåtet handbagage är högst 5 kg, med maximalt mått på 55 x 40 x 23 cm. Barn under 2 år får totalt ha 10 kg incheckat bagage men ej handbagage. Reser du med barn under 2 år är barnvagn (max. 10kg) tillåtet utan extra kostnader. Barnvagnen ska paketeras in för att undvika skador och det är inte tillåtet att packa annat i barnvagnen. 


Skidtransport


Du måste beställa skidtransport i förväg. En skidtransport inkluderar ett skidfodral med ett par skidor och stavar samt en pjäxväska med ett par pjäxor och en hjälm. Totalt ska detta tillsammans väga högst 12 kg. Kom ihåg att det bara är tillåtet med ett par skidor i varje skidfodral. Det är begränsat med plats för skidor på flyget, så kom ihåg att boka skidtransport i god tid. Det är möjligt att ha pjäxor som handbagage så länge det uppfyller reglerna för vikt och mått. 


ABS Lavinryggsäck


SAS Charter tillåter en lavinryggsäck per person som innehåller en tryckluftspatron i Div. 2.2. Den kan också vara utrustad med en pyroteknisk utlösningsmekanism som innehåller mindre än 200 mg netto av Div. 1.4S. Det är viktigt att ryggsäcken är förpackad så att den inte kan aktiveras oavsiktligt. Ryggsäckens airbags måste vara utrustade med tryckventiler. Det krävs inte särskilt godkännande.


Mat ombord


Det är möjligt att köpa mat tur/retur. Därutöver finns ett mindre utbud av snacks och dryck som kan köpas ombord på flyget. 


Reservera sittplats


Du kan mot betalning reservera en plats på flyget från 120 dagar och fram till 72 timmar innan avgång. Du reserverar på: https://secure.paxport.net/shop/sas/


Check-in


När du flyger med SAS Charter och har förbeställt sittplatser kan du checka-in online från 14 dagar till 4 dagar innan avresa. 


Self-service check-in i automaterna på flygplatsen är möjligt för alla. Du ska välja SAS Charter och följa instruktionerna på skärmen.


På Arlanda sker check-in i terminal 5* På Köpenhamns flygplats, Kastrup sker check-in i terminal 3. * På grund av Sportslov vecka 9 är en del avgångar flyttade till terminal 2 och 4. Du kan se den korrekta terminalen på ditt slutliga resebevis som du får 14 dagar innan avresa.


SAS EuroBonus


Det kan inte samlas EuroBonus-poäng på SAS-charterflygningar.

AccommodationTypes

Avstånd