Apartment Hörhager

Österrike, Zell am Ziller

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment Hörhager

Stora lägenheter som ligger 20 meter från pisterna i Kaltenbach/Hochzillertal.

- Stora och rymliga lägenheter
- 20 meter från pisten
- Känt skidområde

Blott 200 meter från Hochzillertal-gondolen i Kaltenbach, som tillhör ett annat skidområde, ligger de stora 5-rumslägenheterna. Kaltenbach/Hochzillertal är väldigt barnvänligt! Bussar och tåg tar dig enkelt till alla områden i dalen. Lägenheterna kan rymma upp till 10 personer vilket gör det till det perfekta boendet för den stora familjen eller gruppen.

Rymliga lägenheter

Lägenheterna rymmer alla 4 sovrum, ett stort kök, ett badrum, separat toalett och en altan som har fin utsikt över bergen. 

Stort och känt skidområde

Skidområdet Zillertal är först och främst känt för glaciären “Hintertux” men det finns massor med pister både för nybörjare och de mer erfarna skidåkarna. Här får ni riktigt mycket för pengarna – en stor och rymlig lägenhet i ett av Österrikes bästa skidområden.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation vid Zillertal Arena. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 700 m

Avstånd till shopping 500 m

Avstånd till skidbuss 200 m

Rum

Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

WiFi Ja

5-rumslägenhet för 8-10 personer

5-rumslägenhet för upp till tio personer. Lägenheten innehåller fyra sovrum, ett stort kök, ett badrum och en separat toalett samt balkong/terrass.
Balkong/Terrass - Dusch & Toalett - Ugn - Spishäll / Spisplatta - Kylskåp - Kaffemaskin - Vattenkokare - Mikrovågsugn - TV

AccommodationTypes

Avstånd