Apartment Rätikon

Österrike, Ischgl

Inkvartering Lägenhet

Det finns tyvärr inga lediga rum på detta hotell den valda perioden

Fakta

Om Apartment Rätikon

Apartment Garni Rätikon är ett trivsamt boende, som har ett optimalt läge i början av Ischgls by nära till det fantastiska skidområdet.

I början av Ischgl ligger Garni Rätikon och du har bara några få minuters promenad till den nya Pardatschgrat-gondolen, pisterna, skiduthyrningen, afterski och butiker.

Läget sätter ramarna för en perfekt skidresa, där du har det mesta inom gångavstånd.

Trevliga lägenheter

Garni Rätikon bjuder på trivsamma och rymliga lägenheter i äkta österrikisk alpstil. Alla lägenheter har kök, badrum och TV och det erbjuds även internet mot avgift.

Spa-avdelning och avkoppling

På Hotel Garni Rätikon finns en spaavdelning dit Apartment Rätikons gäster välkomnas. Här kan ni koppla av i bastun och ångbastun efter en lång dag på pisten.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat laddstationer vid Mpreis och Florian-Garage. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi önskar er en trevlig skidresa!

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 200 m

Avstånd till shopping 150 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 150 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Miniugn Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

2-rumslägenhet för max 5 personer


Lägenhet för upp till fem personer och et badrum. Välutrustat kök och vardagsrum med öppen planlösning och en dubbelsäng. Ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng.

TV - Spishäll / spisplatta - Kaffemaskin - Vattenkokare - Mikrovågsugn - WiFi (mot tillägg) - Frys - Kylskåp - Telefo

AccommodationTypes

Avstånd